Home / Sport / Fotbalistul vasluian Florin Burghele, în lotul Echipei Nationale U18

Fotbalistul vasluian Florin Burghele, în lotul Echipei Nationale U18

Vasluianul Florin Burghele, fotbalist deținut în coproprietate de Sporting Juniorul Vaslui și Centrul Național de Pregătire Timișoara, a fost convocat la echipa națională U18, care dispută un turneu amical în Spania. Turneul amical este organizat de Federația Norvegiană de Fotbal.

Burghele i-a înfruntat până acum pe omologii săi din Norvegia și Polonia. În prima partidă, terminată la egalitate, scor 1 – 1, a intrat pe teren în minutul 78, în locul căpitanului Tîrlea. Vasluianul a fost rezervă și duminică, când România a pierdut disputa cu Polonia, scor 1 – 2. Singurul gol al echipei noastre fiind reușit de Barna, în minutul 48. La pauză, scorul a fost 2-0 pentru Polonia, după reușitele din minutele 2 și 38. Astăzi, de la ora 16.00, Burghele, va juca împotriva Cehiei.

”Principalul obiectiv în cadrul acestui turneu amical este de a omogeniza echipa, de a intrări relațiile de joc, pentru că am format un grup de jucători, alături de care au apărut cinci jucători noi. Îmi doresc să continuăm linia ascendentă, iar ca reper avem partida cu Italia, unde am remizat (0-0) și nu am primit gol. Sper ca aceste rezultate pozitive să continue”, a declarat selecționerul U18, Florin Bratu.

Reprezentativa U18 (din 2018, va fi România U19) va juca în toamna acestui an calificările Campionatului European dedicat juniorilor Under 19, care se va desfăsura în Armenia, în vara anului viitor. România va face parte din Grupa 13, alături de Bulgaria, Grecia și Gibraltar. Turneul de calificare va fi găzduit de Bulgaria și se va desfășura în perioada 14-20 noiembrie. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: