Google+
Home » Justitie » Doi vasluieni sunt cercetați de polițiștii din Alba Iulia după ce s-au bătut cu cuțitele în mijlocul orașului

Doi vasluieni sunt cercetați de polițiștii din Alba Iulia după ce s-au bătut cu cuțitele în mijlocul orașului

Doi vasluieni, în vârstă de 21 și 28 de ani, ambii din localitatea Banca, sunt cercetați de polițiștii din Alba Iulia, după ce s-au luat la bătaie cu alt bărbat, în vârstă de 38 de ani.

Ieri dimineață între cei trei a izbucnit un conflict spontan, lovindu-se în mod reciproc, totodată folosind și un obiect ascuțit. În urma altercației vasluianul în vârstă de 21 de ani și bărbatul din Alba Iulia au fost transportați de urgență la Spitalul Județean de Urgență din municipiu. Primul s-a ales cu patru plăgi, trei în piept și una sub brațul drept, în timp ce al doilea are plagă înțepată în zona hemitorace drept și două în coasta stângă. Ambii au rămas în continuare sub supraveghere medicală, urmând ca în funcție de zilele de îngrijiri medicale acordate și concluziile medicale, să se dispună schimbarea încadrării juridice.

În urma administrării probatoriului, față de toți trei s-a dispus începerea urmăririi penale în calitate de suspecți, pentru săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.
Față de cel de-al doilea vasluian, în vârstă de 28 de an, s-a luat măsura reținerii, pe bază de ordonanță de reținere, urmând să fie prezentat în cursul zilei de astăzi reprezentanților Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, cu propunere corespunzătoare. A fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Alba din cadrul I.P.J. Alba.
Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, precum și pentru stabilirea gradului de vinovăție pentru fiecare din cei menționați. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: