Google+
Home » Administratie » Liderul Sindicatului „Didactica” solicită o întrevedere cu vicepremierul Ana Birchall, pe tema salarizării

Liderul Sindicatului „Didactica” solicită o întrevedere cu vicepremierul Ana Birchall, pe tema salarizării

Liderul Sindicatului “Didactica” Vaslui, Sorin Țiplea, i-a cerut ieri prefectului județului, Eduard Popica, organizarea unei Comisii de Dialog Social în care să se discute despre problema salarizării din învățământ. Acesta dorește ca la respectiva întâlnire să fie invitați și vicepremierul Ana Birchall, parlamentar de Vaslui, dar și deputatul PSD Adrian Solomon, președinte al Comisiei de Muncă din cadrul Camerei Deputaților.

“Situația scăderilor salariale din sistemul de învățământ pentru unele categorii de personal reprezintă doar o mică problemă din cele generate de legea salarizării unice și de Codul fiscal. (…) Vom prezenta anumite situații concrete, astfel încât guvernanții să se poată lămuri, pentru a lua deciziile corecte în perioada următoare”, a precizat Sorin Țiplea.

Prefectul județului Vaslui, Eduard Popica, a dat asigurări că va face demersuri pentru organizarea unei astfel de întâlniri. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: