Home / Social / Piața de flori a “explodat”, cu prilejul Valentine’s Day

Piața de flori a “explodat”, cu prilejul Valentine’s Day

de Mihaela NICULESCU

Chiar dacă nu este o sărbătoare românească Valentine’s Day a câștigat foarte mult teren în ultimii ani, în special în rândul tinerilor, dar și a celor care se simt tineri. Pe lângă micile atenții dăruite partenerului (inimioare, cupidoni, ursuleți din pluș), îndrăgostiții se orientează mai nou și către flori. Ieri, vânzătorii de flori din piață au făcut ceva încasări față de zilele anterioare. S-au vândut flori tăiate, dar și flori în ghiveci, cele mai căutate fiind zambilele. Astăzi vor fi asaltați, cred ei, așa că s-au pregătit cu marfă din belșug.

“Nu știu dacă e o întâmplare sau nu, dar vânzările au mers foarte bine astăzi, au cumpărat flori mai mult ca de obicei și tinerii dar și oamenii în vârstă. Nu știm dacă are legătură cu sărbătoarea de Valentine’s Day, dar florile de sezon s-au vândut foarte bine. Cei mai mulți au cumpărat zambile. Zambila aceasta la ghiveci înflorește până în martie și după o pauză bulbul explodează din nou”, a mărturisit o florăreasă reporterului Est News.

Și florăriile din oraș sunt ceva mai vizitate de Valentine’s Day, și de departe floarea cea mai cumpărată de ziua îndrăgostiților este trandafirul.

Cât despre cadourile simbolice de Valentine’s Day, reprezentanții magazinelor nu sunt prea încântați de vânzări. Nu sunt așa cum s-ar fi așteptat, dar tinerii în special au fost cumpărători fideli în ultimele zile.

Cum sărbătoarea de 14 februarie nu putea rămâne nevalorificată de proprietarii de restaurante, aceștia s-au pregătit cu oferte speciale, invitându-și clienții să petreacă câteva ore în compania unui meniu gustos și a muzicii de dragoste interpretată de formații angajate în acest sens.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Egalitate între Iohannis și Dăncilă într-o secție de votare din Vaslui care a funcționat doar pentru o garsonieră

Principalii contracandidați la alegerile președințiale, ...

Peste 100 de pacienți internați la Spitalul „Elena Beldiman” au solicitat urna mobilă pentru a-și exercita dreptul de vot

Pacienții Spitalului „Elena Beldiman” din ...

CJ Vaslui investește în dezvoltare 180 milioane de lei, prin cele 17 proiecte PNDL 2

de Dănuț CIOBANU CJ Vaslui ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: