Home / Sport / Real Junior Vaslui, printre cele mai bune echipe de la Enjoy Sport’s Winter Cup Brașov

Real Junior Vaslui, printre cele mai bune echipe de la Enjoy Sport’s Winter Cup Brașov

Real Junior Vaslui a reușit zilele trecute să se claseze, prin grupele 2008 și 2010, de două ori pe locul trei, la Enjoy Sport’s Winter Cup Brașov, competiție de fotbal pe teren redus de prestigiu.

Puștii pregătiți de Ciprian Amarandei și Sorin Tătaru au făcut spectacol pe tot parcursul turneului și au reușit să termine pe podium după ce au câștigat finalele mici în fața celor de la Dinamo București (3 – 2) și Kinder Târgoviște albastru (2 – 1).

Grupa 2008 de la Real Junior Vaslui s-a calificat de pe primul loc în grupă, după patru victorii autoritare. A învins Sepsi OSK Sfântu Gheorghe cu 8 – 0, CS Amara cu 5 – 3, Universitatea Cluj cu 5 – 3 si Celta Brașov cu 7 – 0. În sferturi au surclasat și Juniorul Brașov Alb, scor 5 – 2. Au fost învinși însă apoi de Juniorul Brașov Albastru, pierzând biletele pentru finală.

Grupa 2010 a avut și ea un parcurs perfect în faza grupelor, după 4 – 0 cu LPS Suceava, 1 – 0 cu FK Miercurea Ciuc și 3 – 0 cu Rapid Cluj. În sferturi a avut câștig de cauză în fața celor de la Kinder Târgoviște alb, scor 3 – 1. Loteria loviturilor de departajare nu le-a fost favorabilă, fiind astfel eliminați din cursa către marele trofeu de Luceafărul Cluj. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: