Home / Administratie / Bazarul și târgul auto, cele mai importante investiții ale Primăriei Vaslui, blocate din nou

Bazarul și târgul auto, cele mai importante investiții ale Primăriei Vaslui, blocate din nou

Bazarul și târgul auto, cele mai importante investiții ale Primăriei Vaslui în acest an, au fost blocate din nou după ce licitația de atribuire a lucrărilor de construire au fost contestate pe ultima sută de metri. În aceste condiții, termenul de începere a lucrărilor va fi întârziat cu câteva luni.

Nu aduce anul ce aduce clipa. Se pare că această zicală se potrivește celor de la Primăria Vaslui care s-au trezit ”peste noapte” că licitația de atribuire a lucrărilor la viitorul bazar și târg auto a fost contestată chiar în ultima zi prevăzută de lege. Contestatarii sunt firmele de pe locul doi și trei, respectiv Elite Construct Negrești și o firmă din Iași. Câștigătoare, cu prețul cel mai mic, respectiv 90% din valoarea investiției, a fost desemnată o societate din județul Cluj.

Depunerea contestațiilor pe ultima sută de metri nu va face nimic altceva decât să întârzie din nou demararea lucrărilor. Și asta după ce Inspectoratul pentru Situații de Urgență i-a dat Primăriei Vaslui avizul de securitate la incendiu după nu mai puțin de 18 amânări.

Noul bazar și târg auto din Vaslui ar urma să aibă 19.300 de metri pătrați. Bazarul va cuprinde patru hale pentru comercianți și una pentru micul comerț, destinat celor care vor să-și vândă diverse produse pe piața liberă. Cele două obiective, care vor fi construite pe strada Decebal, vizavi de Sala Sporturilor, vor costa autoritățile peste 2,5 milioane de euro. Durata de realizarea a noului bazar și a târgului auto va fi de doi ani. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Criza de constructori lovește și în proiectul Centrului Cultural Județean

de Dănuț CIOBANU Lucrările la ...

Vasile Ioniță, liderul Sindicatului din Transurb Vaslui, intră în greva foamei

de Dănuț CIOBANU De vineri, ...

Preluarea serviciului de salubritate de către noul operator intră în linie dreaptă, la Bârlad

Primăria Bârlad va pune la ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: