Google+
Home » Administratie » Soluție practică găsită de Primăria Vaslui pentru două familii fără casă

Soluție practică găsită de Primăria Vaslui pentru două familii fără casă

Primăria Vaslui a identificat o soluție practică de a onora două cereri pentru locuințe: dintr-un apartament va face două. Spațiul se află pe strada Biruinței, în blocul 376, acolo unde a avut sediul Asociația persoanelor cu handicap ,,Speranța Vaslui”.

Apartamentul liber este compus din patru camere, bucătărie, două băi, patru holuri și două balcoane. După efectuarea lucrărilor de modernizare și recompartimentare vor rezulta două locuințe, fiecare având câte două camere (dormitor și living), două holuri, grup sanitar, bucătărie și balcon.

Suma necesară acestei transformări este de peste 138.000 de lei (fără TVA) și va fi alocată de la bugetul local, dacă și consilierii municipali, întruniți în ședință ordinară, în cursul zilei de astăzi, vor fi de acord.

Chiar dacă investiția este costisitoare, autoritățile dau asigurări că lucrările vor fi de calitate superioară: compartimentările vor fi din zidărie de cărămidă, finisajele interioare vor fi realizate cu materiale rezistente la uzură, se va pune parchet de trafic greu, gresie porțelanată antiderapantă, faianță în grupurile sanitare și bucătării etc.

Rămâne de văzut cine sunt norocoșii care se vor muta în noile apartamente. (Cristian DIMA)

 

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: