Home / Sport / 20 de medalii, dintre care trei din aur, cucerite de sportivii de la Fight Club Gorygim

20 de medalii, dintre care trei din aur, cucerite de sportivii de la Fight Club Gorygim

Luptătorii de K-1 de la clubul sportive “Gorygim “, mândria Bârladului! Au luptat din greu și au reușit să aducă la Bârlad 20 de medalii, dintre care trei de aur, toate câștigate în cadrul concursului “Cupa Bushido”, organizat de Federația Română de Budokai, în sala Polivalentă din Galați în data de 9 februarie.

Cupa Bushido” a oferit lupte palpitante pe sistemele Budokai, MMA, Ne-waza, K-1. În ringul de luptă au intrat peste 300 de sportive, din 20 de județe: Vaslui, Brașov, Piatra Neamț, Galați, sunt doar câteva exemple de județe.

19 sportivi din Bârlad cu vârste cuprinse între șase și 22 de ani au reușit să câștige 20 de medalii, unul dintre sportive câștigând două meciuri la rând.

Sunt mândru de elevii mei! Nu este meritul meu, este meritul lor, au muncit din greu pentru a se clase pe podium pe locul I și pentru a obține aceste medalii. Acești copii s-au rupt de copilărie pentru a-și petrece ore bune în sala de antrenament. Îi felicit pe toți sportivii care au participat la această competiție, dar plăcut surprins sunt de cei trei frați care au obținut medaliile de aur. La această competiție am plecat chiar și cu un începător care a reușit doar după patru luni de antrenament să câștige și el medalia de aur.”, a declarat pentru EstNews, Iulian Călin, președintele Clubului Gorygim Bârlad. (Crina BUTA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: