Home / Sport / Handbalul feminin are viitor la Vaslui

Handbalul feminin are viitor la Vaslui

Viitorul arată bine pentru cele trei echipe de handbal fete ale Liceului cu Program Sportiv (LPS) Vaslui, care ocupă locul trei în campionatele la care participă, calificabil în faza următoare.

Junioarele I au 14 puncte după primele 11 partide, cu nu mai puțin de cinci puncte peste LPS Piatra Neamț, principala urmăritoare. Vasluiencele sunt la doar patru puncte în spatele LPS Roman și la șase puncte de liderul LPS Iași. Au mai rămas de disputat doar patru partide din competiție.

Junioarele II au de recuperat în ultimele patru etape doar trei puncte pentru a cuceri primul loc. Momentan sunt pe trei, cu 26 de puncte, în timp ce LPS Iași are 28 de puncte și HC Buhuși 29 de puncte. Distanța dintre LPS Vaslui și LPS Piatra Neamț, ocupanta locului patru, este imensă, de opt puncte.

Junioarele III stau și ele bine, cu 47 de puncte, după primele 21 de etape. Aici emoțiile își fac simțită prezența însă, pentru că două echipe le suflă în ceafă. LPS Vaslui are 47 de puncte, în timp ce LPS Iași și LPS Piatra Neamț au 46, respectiv 39 de puncte. Primele clasate în serie sunt CS OK Sport Onești și CSS Bacău, cu 54, respectiv 53 de puncte. Au mai rămas de disputat șase etape.

La turneul semifinal se vor califica primele trei clasate la terminarea sezonului regulat, la fiecare categorie de vârstă. Cele mai bune 24 de echipe din țară vor fi repartizate în patru grupe a câte șase echipe. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: