Google+
Home » Administratie » Unitatea Militară, Palatul Copiilor și Sala Sporturilor din Vaslui ar putea fi salvate, dar responsabilii sunt indiferenți

Unitatea Militară, Palatul Copiilor și Sala Sporturilor din Vaslui ar putea fi salvate, dar responsabilii sunt indiferenți

Unitatea Militară, Palatul Copiilor și Sala Sporturilor din Vaslui par a fi aproape imposibil de trecut la autoritățile locale. În ciuda numeroaselor adrese și promisiuni verbale, primarul Vasile Pavăl nu a primit nici un răspuns favorabil și concret de preluare a acestor obiective în patrimoniul urbei.

Edilul municipiului Vaslui pare să aibă o misiune imposibilă în a prelua în patrimoniul local o serie de obiective importante pentru comunitate. Și asta în condițiile în care clădirile în care funcționează precum Palatul Copiilor și Sala Sporturilor se află într-o continuă degradare. În consecință, primarul Vasile Pavăl a făcut numeroase adrese pe la ministere și ultimii premieri de la care nu a primit, însă, niciun răspuns scris concret. Ca de fiecare dată, adresele au fost uitate prin sertare de către lucrătorii din eșaloanele inferioare, deși promisiuni verbale au existat de fiecare dată.

Aștept acum să se definitiveze cabinetele miniștrilor și o iau de la capăt. Nu am să renunț până când nu preiau aceste obiective, inclusiv Casa Agronomului. O parte din clădiri sunt în paragină și este păcat să se dărâme în loc să le reabilităm și să le dăm o utilitate”, ne-a declarat primarul Vasile Pavăl.

Totodată, edilul municipiului reședință i-a solicitat prefectului să intervină pe lângă Ministerul Afacerilor Interne pentru a rezolva problema de la Serviciul de Pașapoarte, având în vedere aglomerația de acolo și disconfortul creat în zonă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: