Google+
Home » Social » „Ad Libitum Voices” cântă la Bârlad

„Ad Libitum Voices” cântă la Bârlad

de Mihaela NICULESCU

Formația “Ad Libitum Voices”, cea care a cântat la Turda în salină în deschiderea semifinalei Eurovision de săptămâna trecută, va fi în curând prezentă la Bârlad.

Cei patru membri ai formației clujene: tenorul Tiberius Simu, baritonul Vlad Morar, tenorul Sergiu Coltan și basul Cristian Ignuță vor susține un concert pe 11 martie, de la ora 19.00, în sala Teatrului „Victor Ion Popa” din Bârlad. Spectacolul este de fapt cadoul oferit de Casa de Ajutor Reciproc a Pensionarilor (CARP) din Bârlad membrilor săi, cu ocazia lunii mărțișorului.

În acest an, CARP a considerat că este bine să organizeze de mărțișor un alt gen de spectacol, unul de muzică clasică, pop opera și prelucrări folclorice, susținut de formația de succes «Ad Libitum Voices». Concertul este oferit în special membrilor melomani ai CARP, în special doamnelor care iubesc muzica de calitate. Evenimentul este organizat cu ocazia lunii mărțișorului din anul centenarului Marii Unirii”, ne-a declarat Neculai Mihai, președintele CARP Bârlad.

Acesta a ținut să menționeze că evenimentul cultural, deosebit pentru orașul nostru, nu ar fi putut fi realizat fără sprijinul profesorului Neculai Curelea, membru al Casei. Formația «Ad Libitum Voices» s-a calificat pentru finala de anul trecut a showului X Factor. Cel mai înflăcărat fan al formației, care i-a oferit maximum de voturi, 28, a fost bârlădeanul Neculai Curelea. Prin intermediul internetului au reușit să lege în timpul showului o relație frumoasă, care s-a transformat într-o prietenie bazată pe respect.

Mă bucur nespus că formația mea preferată va concerta la Bârlad. Membrii formației sunt persoane foarte ocupate, cu concerte și contracte și cu toate astea au acceptat să vină la Bârlad pentru a delecta și publicul nostru. Sunt convins că au foarte mulți fani printre bârlădeni. Melomanii vor fi încântați de vocea talentaților membri «Ad Libitum Voices», toți profesioniști, cu pregătire muzicală, mereu preocupați de a se perfecționa. Tiberiu Simu, liderul formației, tocmai s-a întors din China, unde a făcut parte din juriul festivalului internațional de canto de la Hong Kong. Primăvara va începe la Bârlad pe acorduri de muzică clasică”, ne-a spus profesorul Neculai Curelea.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: