Home / Sport / Spectacolul fotbalistic continuă la Vaslui. Începe faza a doua a “Winter Cup” Vaslui

Spectacolul fotbalistic continuă la Vaslui. Începe faza a doua a “Winter Cup” Vaslui

Acest weekend este unul festiv pentru iubitorii de fotbal din județ, care au ocazia de a participa la un alt maraton fotbalistic. Vor putea asista la faza a doua a “Winter Cup” Vaslui, competiție de mare prestigiu de fotbal în sală. La cea de-a 7-a ediție a turneului concurează zeci de echipe din țară, la nu mai puțin de șase categorii.

Au mai rămas de disputat cinci partide din faza grupelor turneului Open, dar si de la categoriile Under 19, Futsal, Futsal – U19, Old-boys si Fete. Prima partidă va avea loc de la ora 16.00, în Sala Polivalentã. Din această fază vor lupta pentru trofeu și echipele din afara județului.

Turneul Open a adus la start în prima fază 20 de echipe, împărțite în cinci grupe a câte patru echipe. În grupa A au fost plasate AS Solidar, Sporting Bârlad, FC Ghergheleu și Best Man Huși. Grupa B a programat partide între Spartanii, Racova Pușcași, Vitis Șuletea, Unic Bârlad și Avântul Solești. Din grupa C fac parte Red Star, Internazionale Traian, Gloria Todirești și Bamavas Pușcași. În grupa D au fost plasate Alpiniștii, Știința Delești, SC 2000 Lipovăț și Pungești. În grupa E au fost plasate Victoria, Simba Dainty, Inter Sport Vaslui și Viper.

S-au calificat în faza următoare a turneului Inter Traian Vaslui, Vitis Șuletea, Red Star Vaslui, Știința Delești, Victoria Vaslui, Alpiniștii și Simba Dainty Vaslui. Alte două formații, AS Solidar Vaslui și Sporting Bârlad, sunt cu un pas în turul următor, dar așteaptă decizia Comisiei de Organizare, dacă va omologa cu 3 – 0 duelurile celor două echipe cu Best Man Huși, care nu s-a prezentat la jocuri.

La U19 opt echipe au fost plasate în două grupe a câte patru echipe. Din Grupa Roșie fac parte Vaslui Juniors, FC Sport, River Plate și Young Boys. În grupa Albastră se vor înfrunta Internazionale Traian U19, Hils Vaslui, R-S Magista și Flacăra Muntenii de Sus “in memoriam Ștefan Alex Rusu”.

Fazele finale vor avea loc săptămâna viitoare, când va fi prezent și președintele FRF, Răzvan Burleanu. Spectatorii prezenți la meciurile turneului vor avea șansa de a obține un premiu, în urma unei tombole care va avea loc în ziua finalei “WinterCup” Vaslui 2018.

Arbitrajele sunt asigurate de brigăzi din județele Galați, Bacău, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui. Premiile oferite celor mai bune echipe vor consta în vouchere pentru achiziționarea de echipament sportiv, cupe și diplome.

Asociația Județeană de Fotbal Vaslui este sprijinită în organizare de Federația Română de Fotbal, Primăria Vaslui, Direcția Județeană de Sport și Tineret, CS “Viitorul”, precum și de o serie de firme locale. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Sute de jucării pentru copiii defavorizați, donate de spectatorii veniți la a III-a ediție a evenimentului „Crăciun cu baschet”

„Crăciun cu baschet” a fost primul eveniment sportiv desfășurat ...

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: