Home / Justitie / ULTIMA ORĂ Și-a omorât fratele pentru un pachet de țigări

ULTIMA ORĂ Și-a omorât fratele pentru un pachet de țigări

de Daniel Micu

Crimă înfiorătoare în comuna Blăgești. Un bărbat de 47 de ani și-a înjunghiat fratele mai mic cu trei ani, în timp ce se certau pentru un pachet de țigări pe care nu îl găseau.

Scandalul a izbucnit aseară în locuința a trei frați din Blagesti. Bărbatii de 44, 47 și 48 ani trăiesc de pe o zi pe alta, din banii pe care îi castigă muncind în sat. Și ieri, după ce au obținut niște bani trudind pe la vecini, și-au cumpărat în drum spre casă o sticlă de vin și două pachete de tigări.

“La locuință, băuți fiind, nu au mai găsit un pachet de tigări și s-au luat la ceartă. Bărbatul de 47 de ani și cel de 44 și-au adresat vorbe grele, apoi s-au lovit cu pumnii. Și-au reproșat, de asemenea, că nici factura la curent electric nu e plătită. În timp ce fratele mai mare asista la scenă, bărbatul de 47 ani a pus mâna pe un cuțit și l-a înjunghiat pe mezin. O singură dată. S-a speriat și a sunat la 112, apoi l-a cărat pe cel rănit la ambulantă, care nu a putut ajunge la locuința lor. Bărbatul de 44 de ani nu a putut fi resuscitat. A fost declarat decesul, iar cazul a fost preluat de Parchetul de pe langă Tribunalul Vaslui”, ne- a declarat  procurorul Alice Ruja. Autorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru omor și va fi prezentat în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Două persoane urmărite internațional prinse la Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul ...

Fostul subprefect Sergiu Marian, eliberat condiționat de Judecătoria Vaslui. DNA a contestat din nou măsura

Fostul subprefect Sergiu Marian a ...

Arme ilegale și muniție găsite de polițiști la un vasluian

Un bărbat în vârstă de ...

%d blogeri au apreciat: