Google+
Home » Social » Gata cu patinajul la Bârlad! Firma care a amenajat patinoarul pleacă dezamăgită și nu știe dacă va reveni

Gata cu patinajul la Bârlad! Firma care a amenajat patinoarul pleacă dezamăgită și nu știe dacă va reveni

Firma din Galați care a câștigat licitația pentru amenajarea în această iarnă a patinoarului din centrul Bârladului și-a strâns utilajele și a plecat. La finalul spectacolului pe gheață care a durat două luni și jumătate, începând cu 5 decembrie, când a fost inaugurat, reprezentantul firmei s-a declarat nemulțumit de încasări, având în vedere cheltuielile pe care le-a avut.

Se pare că nu doar încasările scăzute și iarna blândă au fost cauzele acestei nemulțumiri ci și alți factori despre care nu a vrut să pomenească reporterului Est News. Întrebat dacă va mai reveni iarna următoare, administratorul firmei a răspuns: „Nu știu!”.

Printre obligațiile pe care firma câștigătoare a licitației le-a avut conform caietului de sarcini au fost amenajarea unei garderobe și a unui punct de închiriere a patinelor, plata energiei electrice și a apei consumate, dar și salubrizarea zilnică a zonei.

Cei care au dorit să se bucure de luciul gheții, atât adulți cât și copii, au plătit 10 lei pentru o oră și jumătate, iar dacă nu au avut patine, au putut închiria cu 10 lei perechea. Administratorul firmei nu a dorit să precizeze câți bârlădeni au venit la patinoar în cele două luni și jumătate, dar a lăsat să se înțeleagă că numărul lor a fost sub așteptări. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: