Home / Justitie / Mașină izolată termic cu țigări de contrabandă, depistată la Vama Albița

Mașină izolată termic cu țigări de contrabandă, depistată la Vama Albița

Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Albița, împreună cu inspectorii vamali, au descoperit 15.400 țigarete de proveniență moldovenească, ascunse în locuri special amenajate în bordul, aripile din spate și față ale unui autoturism, pe care un cetățean moldovean a încercat să le introducă ilegal în țară.

Ivan O., în vârstă de 55 de ani, a încercat să intre în țară joi, la volanul unei mașini marca Mazda, burdușită cu țigări de contrabandă. Planul acestuia de a se îmbogăți i-a fost zădărnicit însă, de polițiștii de frontieră care au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunțit asupra mijlocului de transport. S-au descoperit ascunse în locuri special amenajate în bordul, aripile din față și spate ale autoturismului, 15.400 țigarete, de diferite mărci, cu timbru de acciză Republica Moldova.

Conform prevederilor legale, a fost luată măsura reținerii țigărilor în valoare totală de 3.542 lei, sancționarea contravențională a bărbatului cu amendă în valoare de 10.000 lei, precum și indisponibilizarea autoturismului, în valoare de 4.500 lei, în vederea confiscării. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

O nouă victorie în instanță! O fostă angajată a spitalului din Bârlad a câștigat procesul cu instituția

Curtea de Apel Iași a ...

Un bărbat de 41 de ani din Bârlad a sărit gardul unei gospodării și a amenințat cu cuțitul o femeie

Polițiștii bârlădeni au probat activitatea ...

Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr de 34 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: