Google+
Home » Social » O tânără bârlădeancă de 19 ani, dispărută de acasă de câteva zile, căutată cu disperare de prieteni și familie

O tânără bârlădeancă de 19 ani, dispărută de acasă de câteva zile, căutată cu disperare de prieteni și familie

O tânără în vârstă de 19 ani, din municipiul Bârlad, județul Vaslui, a plecat de acasă, fără a mai reveni până în prezent. Andreea Țanțu a plecat pe 12 februarie, ultima dată fiind văzută în aceeași zi la orele 12.00, deplasându-se pe strada Dimitrie Cantemir spre Podul Pescăriei, având asupra sa o sacoșă din plastic de culoare albă.

La momentul dispariției, tânăra purta o geacă din tercot de culoare bleumarin, cu glugă cu puf de culoare roz, pantaloni bleumarin și ghete până la gleznă, din piele de culoare neagră.

Semnalmente: înălțime aproximativă 1,60 m, greutate aproximativ 47 de kilograme, păr brunet, drept, lung, constituție atletică, ochi căprui, prezintă o cicatrice în urma operației de apendicită.

”În prezent, polițiștii desfășoară activități specifice în vederea depistării persoanei dispărute. Dacă ați văzut această persoană sau aveți informații despre ea, anunțați cea mai apropiată unitate de poliție sau apelați SNUAU 112!”, se arată într-un comunicat de presă al Inspectoratului Județean de Poliție Vaslui.

De zile întregi,atât membrii familiei cât și prietenii Andreei postează fotografii cu fata și cer sprijinul celor care pot da amănunte despre ea.

About Simona Vasile

%d blogeri au apreciat: