Home / Sport / Doi handbaliști vasluieni au jucat pentru România U18 la Campionatul Mediteranean și au fost la un pas de a termina pe podium

Doi handbaliști vasluieni au jucat pentru România U18 la Campionatul Mediteranean și au fost la un pas de a termina pe podium

Vasluienii Cătălin Brăescu și Tudor Buguleț au fost convocați în lotul echipei naționale de handbal masculin U18, care a disputat săptămâna trecută a 15-a ediție a Campionatului Mediteranean, desfășurat în Maroc. Aceștia au fost aproape să se aleagă cu câte o medalie de bronz, dar România a pierdut finala mică, scor 19 – 20 cu Italia (4 – 6, 8 – 8, 8 – 5). Cei doi au jucat în toate partidele disputate, iar Brăescu a marcat un gol în finala mică jucată împotriva italienilor.

Italia: Riva, Prantner 2, Fadanelli, Pasini 4, Alaimo 5, Bortoli, Meneghello, Possamai 3, Bronzo 1, Pugliese 2, D’Agostino, Artale, Colleluori, Martini 2, Campestrini, Karrobi 1.

Cătălin Brăescu

România: Lazăr, Buguleț, Tăuțean, Szasz 2, Bodor, Brăescu 1, Enculescu, Ghivil 3, Moroșanu, Rusu, Caba, Milu 3, Pop 8, Muntean, Iordachi 2, Preda.

Echipa pregătită de spaniolul Jordi Giralt nu a putut astfel să-și ia revanșa în fața Italiei, care se impusese și în partida din grupă, scor 26 – 24.

România a învins în grupe Arabia Saudită cu 22 – 14 (4:4, 9:4, 9:6) și Muntenegru cu 28 – 16 (10:5, 10:7, 9:4). A mai pierdut în faza preliminară cu Franța, scor 17 – 22 (5:5, 6:10, 6:7). A terminat pe pe locul trei în grupă, cu 11 puncte, după Franța (18.5) puncte puncte și Italia (13.5) puncte puncte.

În sferturi a trecut de Tunisia, scor 20 – 18. În semifinale România a cedat iar în fața Franței (campioana de anul acesta), scor 25 – 27.

La competiție au participat 10 echipe din zona mediteraneană (Egipt, Franța, Grecia, Arabia Saudită, Italia, Muntenegru, Maroc, România, Tunisia și Turcia), care s-au duelat în perioada 12 – 17 februarie, având loc 34 de partide. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cluburile din România au fentat regulamentul UEFA și vor avea de suferit după ieșirea din starea de urgență: „Este o adevărată problemă”

Emilian Hulubei, președintele Asociației Fotbaliştilor Amatori si Nonamatori din ...

Daniel Ghiță se revoltă: „Nu muriți de COVID-19, muriți că nu mai aveți aer să respirați!”

Daniel Ghiță, cel mai bun kickboxer român, trage un ...

Biletul Zilei » 100% fotbal pentru profit!

Biletul Zilei de astăzi cuprinde trei selecții din fotbal ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: