Home / Sport / Doi handbaliști vasluieni au jucat pentru România U18 la Campionatul Mediteranean și au fost la un pas de a termina pe podium

Doi handbaliști vasluieni au jucat pentru România U18 la Campionatul Mediteranean și au fost la un pas de a termina pe podium

Vasluienii Cătălin Brăescu și Tudor Buguleț au fost convocați în lotul echipei naționale de handbal masculin U18, care a disputat săptămâna trecută a 15-a ediție a Campionatului Mediteranean, desfășurat în Maroc. Aceștia au fost aproape să se aleagă cu câte o medalie de bronz, dar România a pierdut finala mică, scor 19 – 20 cu Italia (4 – 6, 8 – 8, 8 – 5). Cei doi au jucat în toate partidele disputate, iar Brăescu a marcat un gol în finala mică jucată împotriva italienilor.

Italia: Riva, Prantner 2, Fadanelli, Pasini 4, Alaimo 5, Bortoli, Meneghello, Possamai 3, Bronzo 1, Pugliese 2, D’Agostino, Artale, Colleluori, Martini 2, Campestrini, Karrobi 1.

Cătălin Brăescu

România: Lazăr, Buguleț, Tăuțean, Szasz 2, Bodor, Brăescu 1, Enculescu, Ghivil 3, Moroșanu, Rusu, Caba, Milu 3, Pop 8, Muntean, Iordachi 2, Preda.

Echipa pregătită de spaniolul Jordi Giralt nu a putut astfel să-și ia revanșa în fața Italiei, care se impusese și în partida din grupă, scor 26 – 24.

România a învins în grupe Arabia Saudită cu 22 – 14 (4:4, 9:4, 9:6) și Muntenegru cu 28 – 16 (10:5, 10:7, 9:4). A mai pierdut în faza preliminară cu Franța, scor 17 – 22 (5:5, 6:10, 6:7). A terminat pe pe locul trei în grupă, cu 11 puncte, după Franța (18.5) puncte puncte și Italia (13.5) puncte puncte.

În sferturi a trecut de Tunisia, scor 20 – 18. În semifinale România a cedat iar în fața Franței (campioana de anul acesta), scor 25 – 27.

La competiție au participat 10 echipe din zona mediteraneană (Egipt, Franța, Grecia, Arabia Saudită, Italia, Muntenegru, Maroc, România, Tunisia și Turcia), care s-au duelat în perioada 12 – 17 februarie, având loc 34 de partide. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Poftiți la competiția anuală de baschet Streetball, din centrul Bârladului!

de Simona MIHĂILĂ Unul dintre ...

Bârladul a purtat noroc echipei CSM Știința Baia Mare, noua campioană a României la rugby

Finala SuperLigii CEC Bank la ...

Bârladul găzduiește finalele SuperLigii CEC Bank, în premieră. Bârlădenii vor putea urmări meciul de retragere al campionului Ovidiu Tonița

de Mihaela NICULESCU Bârladul va ...

%d blogeri au apreciat: