Google+
Home » Social » Delgaz Grid (E.ON), ia-ți mașinile de pe spațiul public al vasluienilor și dispari!

Delgaz Grid (E.ON), ia-ți mașinile de pe spațiul public al vasluienilor și dispari!

Mai multe mașini ale furnizorului de electricitate și gaz din județul Vaslui Delgaz Grid au fost abandonate în parcările din zona centrală a municipiului reședință. Reprezentanții autorităților locale susține că acestea ar urma să dispară odată cu reînmatricularea acestor autovehicule.

Parcările din zonele centrale ale municipiului Vaslui sunt ”sufocate” de mașini ale furnizorului de gaz și electricitate din județ. Deși numărul locurilor în care rezidenții și-ar putea lăsa mașinile în siguranță sunt limitate, Delgaz Grid a venit cu o ”flotă” de autoturisme pe care le-a lăsat în parcări, încurcând, astfel, și mai mult pe riveranii care ar dori să-și parcheze mașinile. Reprezentanții firmei au avut grijă să-și scoată numerele de înmatriculare, însă sigla firmei îi ”trădează” pe cei de la Delgaz Grid.

Din ceea ce ni s-a comunicat, urmează ca aceste autoturisme să fie reînmatriculate”, ne-a precizat viceprimarul municipiului Vaslui, Daniel Neacșu.

Până la clarificarea situației acestor mașini, cert este că parcările din zona centrală a orașului rămân în continuare neîncăpătoare, o ”contribuție” esențială în această direcție având mașinile celor de la Delgaz Grid. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: