Google+
Home » Sanatate » Panică la spitalul bârlădean din cauza unei uși blocate

Panică la spitalul bârlădean din cauza unei uși blocate

de Mihaela NICULESCU

Incident neplăcut, ieri, în ambulatoriul de specialitate al Spitalului „Elena Beldiman” din Bârlad. Timp de 15 minute, pacienții programați la Comisia de Expertiză medicală au rămas blocați, din cauza că broasca de la ușă s-a înțepenit.

Pacienții care își terminaseră treaba la medicul de la Expertiza muncii nu au putut ieși, după cum s-a întâmplat și cu cei care trebuiau să meargă acasă de urgență pentru a prezenta anumite documente cerute de medic. Cum nu aveau altă ieșire, pacienții, printre care și câțiva bolnavi de cancer, au fost nevoiți să aștepte până când ușa a fost deblocată.

În câteva minute a apărut un infirmier care a încercat, săracul, să rezolve situația, dar nu a reușit și nici nu era treaba lui. Acesta a chemat la rândul său pe cineva, probabil un muncitor, dar nu a apărut nimeni. Doamne ferește, dacă era un cutremur am fi rămas acolo blocați, pentru că ușa care făcea legătura cu sala de operații era închisă”, ne-a declarat unul dintre martorii acestui incident neplăcut.

Enervat de starea de fapt și că nimeni din spital nu rezolva problema, un bărbat care o însoțea pe mama sa, bolnavă de cancer, a forțat ușa, astfel răsuflând ușurați și ceilalți pacienți, rămași captivi în holișorul din fața cabinetului de medicină a muncii. Pacienții nu erau neapărat revoltați de faptul că se blocase ușa, lucru imprevizibil, ci de lentoarea cu care s-au mișcat reprezentanții spitalului pentru soluționarea problemei.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: