Home / Administratie / Problemele vasluienilor legate de pământ par a fi fără rezolvare

Problemele vasluienilor legate de pământ par a fi fără rezolvare

Mai mult de jumătate dintre cei care s-au înscris în 2017 în audiență la prefect doreau să-și rezolve probleme legate cu pământul.

Aplicarea legilor proprietății asupra terenurilor este și va rămâne mult timp de acum încolo una dintre problemele greu rezolvabile ale vasluienilor. Numărul celor care vin să se plângă prefectului este destul de mare

“În anul 2017, au fost primite în audiență de conducerea instituției 210 persoane. Din spectrul problemelor prezentate peste 59% sunt din domeniul implementării legilor proprietății, 12% privesc probleme edilitar gospodărești iar aproape 11% reprezintă cazuri sociale”, se arată în raportul cu privire la activitatea Instituției Prefectului prezentat de curând de prefectul Eduard Popica.

În general oamenii cer restituirea proprietăților confiscate abuziv de regimul comunist, dar sunt și foarte multe cazuri în care oamenii se ceartă între ei de la o palmă de pământ. Potrivit sursei citate în 2017 au fost eliberate un 22 titluri de proprietate și au fost formulate 478 răspunsuri la petiții formulate de cetățeni. (Cristian DIMA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Trafic infernal pe străzile din Bârlad

Mașini bară la bară, ca ...

712 asistenți maternali trebuie să restituie Protecției Copilului Vaslui peste 2 milioane lei

de Dănuț CIOBANU 712 asistenți ...

Șoseaua de centură a municipiului Vaslui intră în proiectare

de Dănuț CIOBANU Proiectanții vor ...

%d blogeri au apreciat: