Home / Politic / COMUNICAT DE PRESĂ „Pro România” a ajuns, deja, la Vaslui

COMUNICAT DE PRESĂ „Pro România” a ajuns, deja, la Vaslui

La mai puțin de 24 de ore de la momentul dobândirii personalitățiiii juridice, Partidul „Pro România” anunță că, urmare a dorinței mai multor simpatizanți locali, își va deschide o nouă filială, în județul Vaslui.

Fondatorii celui mai nou partid de pe scena politică actuală – Daniel Constantin, Victor Ponta, Sorin Câmpreanu și Laurențiu Rebega – anunță că, pentru toți cei care vor să adere la modelul „En Marche!”, care l-a propulsat pe Emmanuel Macron la Palatul Elysee, adoptat de „Pro România”, deja a fost deschisă platforma www.proromania.eu.

În plus, vasluienii interesați să se alăture echipei celor patru lideri pot obține informații suplimentare la adresa de e-mail vaslui@proromania.eu. Pe scurt, politica „En Marche!” va aduce cel puțin trei noutăți absolute pentru România.

În primul rând, va promova cea de-a treia cale în politică (nefiind nici de dreapta, nici de stânga), prin înglobarea în propria politică atât a măsurilor de stânga, cât și de dreapta. Apoi, Partidul „Pro România” nu le va interzice membrilor să facă parte și din alte formațiuni politice, pe considerentul că scopul unui om politic este doar de a-și reprezenta electoratul și nicidecum de a vota conform liniei politice dictate de partid.

În fine, modelul „En Marche!”, adoptat în totalitate de „Pro România”, nu își va obliga membrii la cotizații lunare sau anuale, întrucât activitățile de partid se pot desfîșura fără probleme doar pe bază de donații din partea simpatizanților sau membrilor. Chestiuni pe care noul nucleu politic din județul Vaslui le-a primit cum nu se poate mai bine.

Sunt concepte sănătoase, ale unei democrații sănătoase, pe care noi le-am primit cu cea mai mare deschidere. De aceea ne-am și hotărât să facem pasul în față și să și  punem umărul la înființarea unei filiale județene, aici în Vaslui. Este momentul, așa cum a anunțat și domnul Daniel Constantin, să ieșim din zona de confort a partidelor politice populiste sau rămase în capcana timpului și să punem bazele unui proiect solid, cu obiective reale pe termen mediu și lung. Imediat ce vom constitui filiala județeană, primul nostru obiectiv va fi participarea la alegerile europarlamentare din 2019. Un fel de antrenament, dacă vreți, pentru alegerile parlamentare din 2020.

 Comitetul de inițiativă al Filialei Pro România Vaslui

Cristi Cosmin

Iulian Groza

Marcel Vasilache

About Simona Vasile

x

Check Also

Noi secții de votare înființate în Vaslui pentru prezidențiale, pe fondul creșterii continue a populației

Noi secții de votare vor ...

Mizeriile de la Spitalul ”Beldiman”, scoase de sub preș de consilierul Todireasa, în plenul ședinței Consiliului Local

Reprezentanții echipei manageriale a Spitalului ...

BEJ Vaslui a fost definitivat cu ultimii membri. Alianța ALDE – Pro România nu va fi în Biroul Electoral Județean

Biroul Electoral Județean Vaslui și-a ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: