Home / Sport / Două echipe de rugby-tag din cadrul Școlii Gimnaziale Tanacu participă la „Dragobete pentru fete”

Două echipe de rugby-tag din cadrul Școlii Gimnaziale Tanacu participă la „Dragobete pentru fete”

Două echipe de rugby fete din Tanacu, antrenate de profesoara Simona Ilieș, vor reprezenta județul Vaslui la „Dragobete pentru fete”, un festival de rugby-tag dedicat fetelor din ciclul primar, gimnazial și liceal.

Ediția a XIV-a a competiției va avea loc duminică , în sala de atletism „Grădinari”, unde de la ora 14.00. Organizatori sunt Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Iași în colaborare cu CSS Iași și Get into Rugby România, zona Moldova Nord.

“Școala Gimnazială nr. 1 Tanacu are echipe de minirugby la categoriile U8, U10 și U12, cu care participăm în Campionatul regional de minirugby. Din aceste echipe fac parte și fete, la toate categoriile de vârstă. Ce-i caracterizează pe acești copii minunați este curajul, voința și dăruirea pentru acest sport. Ne batem de la egal la egal cu cluburile de profil”, a declarat pentru Est News profesoara Simona Ilieș.

Școala Gimnazială nr. 1 Tanacu, fără istoric în rugby, a ajuns să obțină anul trecut locul II la U10 și locul trei la U8, lucru imposibil fără implicarea unui profesor atât de dedicat precum e Simona Ilieș, pasionată de acest sport și după încheierea carierei de jucătoare de rugby 7.

La învățământ primar mai participă Școala „Gh. I. Brătianu” – Brătenii Kids, Școala Gîrbești, Școala „B.P. Hașdeu” – Stejăreii, Școala „B.P. Hașdeu” – Fulgerașii, Școala Ciurea – Ghindele, Școala „B.P. Hașdeu” – Micii Campioni, Școala Golăiești, CSS Unirea Iași – Felinele, Școala „I. Simionescu” – Pumele, Școala Vânători – Fluturașii Juniori, Școala „Șt. Bârsănescu” – Golden Girls, Școala „Ion Creangă” – Crenguțele, Colegiul Național „Mihai Eminescu” – Ștrumfii și Școala „B.P. Hașdeu” – Powerkids.

La gimnaziu vasluiencelor li se alătură în competiție Școala Alexeni, Școala Gîrbești, Școala Golăiești, Școala Vânători – Fluturașii și Școala „I. Teodoreanu” – Teodorenii. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Rezultate excepționale ale sportivelor bârlădene la Campionatul Național de Gimnastică!

Echipa de gimnaste a Clubului ...

Echipa de oină a Clubului „Cronos” din Bârlad a câștigat Cupa „Unirii” la un concurs internațional de peste Prut

S-a întors victorioasă! Echipa de ...

Vasluianul cu mușchi de oțel! Emilian Știrbu a pus județul pe harta culturismului internațional

de Daniel MICU A gasit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: