Home / Sport / Săptămâna viitoare aflăm cu cine va face pereche județul Vaslui la barajul pentru promovarea în Liga a III- a de fotbal

Săptămâna viitoare aflăm cu cine va face pereche județul Vaslui la barajul pentru promovarea în Liga a III- a de fotbal

Miercuri, 28 februarie, de la ora 9:30, la Casa Fotbalului va avea loc tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor de baraj pentru promovarea în campionatul Ligii 3, ediția 2018 – 2019. Aceasta va fi transmisă în timp real pe pagina de Facebook a Federației Române de Fotbal. La eveniment va fi prezent și Bogdan Gheorghiță, președintele Asociației Județene de Fotbal Vaslui.

Campioana județului Vaslui va face parte din regiunea 1, Nord – Est, alături de reprezentantele județelor Bacău, Botoșani, Neamț, Iași și Suceava. Turul barajului se va juca pe 16 iunie, ora 18:00, iar returul se va disputa o săptămână mai târziu, pe 23 iunie, ora 17:30.
În acest sezon al Ligii a IV-a în județul nostru spectaculozitatea este la ea acasă, putând apărea surprize serioase pe final. Vor promova în play-off primele opt clasate, care se vor înfrunta între ele în sistem eliminatoriu cu sferturi, semifinale și finală. Ocupanta primului loc la sfârșitul sezonului regulat beneficiază de cel mai slab adversar, ocupanta locului opt. Locul doi se cuplează cu locul șapte, locul trei cu locul șase și teoretic cel mai echilibrat duel va avea loc între ocupantele locurilor patru și cinci.
Înainte de retur primul loc e ocupat de FC Vaslui, cu 29 de puncte, după nouă victorii și două remize. Flacăra Muntenii de Jos o urmează îndeaproape, cu 26 de puncte. Podiumul e completat de Hușana Huși, cu 23 puncte. Vitis Șuletea, FC 2007 Gârceni și Sporting Bârlad (21, 19 și 18 puncte) sunt și ele cu un pas în play-off. Pentru ultimele două locuri calificabile lupta se anunță acerbă. Racova Pușcași e în pole – position, cu 15 puncte, însă în 11 etape rămase de disputat multe se pot schimba. Juventus Fălciu (11 puncte), Atletic Club Bârlad (10) și Star Tătărani (7) au demonstrat nu doar o dată că pot juca de la egal la egal cu orice adversar.
Cea mai bună reprezentantă a județului Botoșani este momentan Avântul Albești, care are 33 de puncte, după 12 etape, suferind o singură înfrângere. Nimic nu este jucat însă pentru că Transdor Tudora si Prosport Vârful Câmpului au cu doar patru puncte mai puțin.
Pe primul loc în județul Suceava se află Somuz Fălticeni, cu 33 de puncte, cinci peste următoarea clasată, AS Progresul Frătăuții Vechi. La pofta de gol pe care a arătat-o (49 de reușite, o medie de trei pe meci) e greu de crezut că poate fi oprită din cursa ei spre disputarea barajului.
În județul Neamț conduce ostilitățile CSM Ceahlăul Piatra-Neamț, care are un parcurs perfect până acum și trei puncte peste AS Bradu Borca. E cea mai bună atât pe plan ofensiv, cu o medie de cinci goluri marcate pe meci, cât și în defensivă, cu mai puțin de un gol primit pe meci.
La Bacău pe primul loc e ACS Gauss, neînvinsă până acum, după nu mai puțin de 17 partide disputate. A remizat o singură dată, înregistrând în rest doar victorii. Are 49 de puncte, cu șase mai mult decât AS Viitorul Curița și cu 15 mai multe decâț ocupanta locului trei. Atacul primei clasate e de domeniul fantasticului, cu 114 goluri marcate până acum, peste 16 pe meci. Apărarea a fost și ea la datorie, fiind învinsă doar de 13 ori.
În Liga a IV-a Iași în pole – position e Victoria Letcani, după ce le-a lăsat cu mult în urmă pe Unirea Mircești și ASC Flacăra Erbiceni, la 12 puncte distanță. E neînvinsă după 16 etape, cu 72 de goluri marcate și doar 14 primite. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Gimnastele de la CSS Bârlad au o nouă groapă cu bureți

O bucurie, în prag de Crăciun, pentru secția de ...

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua sala de sport ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de la Clubul Sportiv ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: