Home / Administratie / Șefii instituțiilor publice din Vaslui nu mai pot primi informații de la Finanțe fără o conexiune on-line

Șefii instituțiilor publice din Vaslui nu mai pot primi informații de la Finanțe fără o conexiune on-line

Șefii instituțiilor publice din județul nostru au fost avertizați, joi, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural, că nu vor mai putea primi informații despre conturile proprii sau despre cele ale salariaților dacă nu-și vor crea o conexiune on-line cu ANAF.

Conturile instituțiilor publice din județ nu vor mai putea fi accesate decât prin intermediul platformelor on-line. Avertismentul a venit, joi, în cadrul Colegiul Prefectural, din partea conducerii Administrației Finanțelor Publice (AFP) Vaslui.

Ministerul Finanțelor Publice a pus la dispoziția instituțiilor publice un sistem informatic la care trebuie să se logheze pentru a putea obține informații de la Agenția Națională de Administrare Fiscală, precum situația conturilor și a veniturilor pe care le realizează un contribuabil. De aceea, am rugămintea ca toți colegii să facă eforturi pentru a fi incluși în acest sistem informatic. Am mai făcut excepții și am mai oferit informații la acest început de an, dar situația nu se va mai repeta”, a declarat directorul AFP Vaslui, Nelu Sava.

Directorii instituțiilor publice trebuie să obțină un cod de acces pentru administratorul instituției care, ulterior, va putea delega o altă persoană să se ocupe de contul instituției. Odată logat la contul on-line, persoana împuternicită va putea obține orice informație despre instituție pe linia financiar-contabilă. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Replică de la Bârlad, pentru noul ministru al Muncii

Atac la declarațiile  Violetei Alexandru, ...

Vasluienii sunt așteptați să își ridice biletele de tratament balnear

Vasluienii sunt așteptați la Casa ...

Invazia ciorilor în Vaslui a băgat în sperieți populația orașului

Mii de ciori au ”atacat” ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: