Home / Administratie / Fata cunoscutului coregraf Virginel Solomon, cerută în căsătorie la Târgul de Primăvară din Vaslui

Fata cunoscutului coregraf Virginel Solomon, cerută în căsătorie la Târgul de Primăvară din Vaslui


Mărțișoare, cereri în căsătorie și spectacole, la cea de-a X-a ediție a Târgului de Primăvară organizat, ca în fiecare an, de Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale (CJCPCT) Vaslui. Astfel, timp de trei zile, iubitorii de frumos au putut admira operele în miniatură ale celor 45 de artiști din întreg județul care au expus în holurile mall-ului din nordul municipiului. Expozițiile cu vânzare au fost completate cu spectacole, concursuri și mici numere de magie oferite de către invitații organizatorilor.

Marea surpriză a acestui târg a fost în ziua de Dragobete, atunci când fiica cunoscutului coregraf Virginel Solomon a fost cerută în căsătorie. De asemenea, cinci perechi care au dansat în cadrul spectacolului folcloric din aceeași seară, în cadrul concursului cu tema principală ”hora în două părți”, au fost premiate cu câte o sută de lei”, ne-a declarat directorul CJPCT Vaslui, Lucian Onciu.

Tradiționalul Târg de Primăvară s-a încheiat cu un spectacol interactiv pentru copii al magicianului Marian Râlea. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Reguli drastice pentru firmele care realizează lucrări funerare în cimitirele bârlădene

Gata cu harababura! Conducerea Direcției ...

Investiții de proporții la Epureni

La Epureni sunt deschise mai ...

Gospodărie cuprinsă de flăcări în comuna Duda Epureni. O bucătărie de vară a ars complet, fără a exista victime

O gospodărie particulară din localitatea ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: