Google+
Home » Politic » PMP Vaslui reia campania de stângere de semnături pentru pentru redeschiderea Spitalului Negrești

PMP Vaslui reia campania de stângere de semnături pentru pentru redeschiderea Spitalului Negrești

Organizația PMP Vaslui va continua seria acțiunilor prin care dorește să-i convingă pe oficialii Ministerului Sănătății să redeschidă Spitalul Orășenesc Negrești. Membrii partidului vor să continue campania declanșată încă din toamna anului trecut, atunci când au reușit să strângă 4.000 de semnături de la locuitorii din zonă.

Membrii organizațiilor PMP din zona Negrești vor relua campania de strângere de semnături în oraș și în comunele limitrofe pentru redeschiderea spitalului din localitate. Popularii lui Corneliu Bichineț doresc, astfel, să continue campania declanșată încă de anul trecut, atunci când, într-un timp foarte scurt, au strâns peste 4.000 de semnături de la populație cu care apoi au cerut, în baza unui memoriu înaintat la Ministerul Sănătății, să aibă din nou unitate medicală spitalicească în zonă.

Vom continua această campanie și pe viitor și sperăm ca, prin demersurile noastre, să fie aprobată redeschiderea Spitalului Negrești. Am să încerc să mai vin cu unele intervenții și în cadrul Consiliului Local pentru a vedea care ar fi problemele existente în ducerea la îndeplinire a demersului nostru”, a declarat în cadrul unei conferințe de presă președintele Organizației Negrești a PMP, Ionuț Pavel.

Reprezentanții PMP susțin că ei sunt singurii, ca și partid, care au luat această inițiativă de a strânge semnături pentru redeschiderea Spitalului Negrești.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: