Home / Administratie / Prefectul le cere primarilor să se mobilizeze în sprijinul oamenilor

Prefectul le cere primarilor să se mobilizeze în sprijinul oamenilor

Prefectul județului Vaslui, Eduard Popica, le-a cerut primarilor să se mobilizeze și să intervină imediat pentru evitarea unor situații de urgență pe durata codurilor de vreme rea și pentru limitarea efectelor date de condițiile meteorologice nefavorabile din această perioadă.

“Am stabilit măsurile necesare în cadrul Comitetului Județean pentru Situații de Urgență și acționăm acolo unde este nevoie. Am solicitat tuturor membrilor comitetului să acționeze în sprijinul populației pe durata codurilor de ger și de ninsoare și viscol. Le cer primarilor din județ să se mobilizeze și să vină în sprijinul autorităților județene cu resursele de care dispun. Sunt primari care acționează exemplar de fiecare dată când vremea rea ne creează probleme, dar sunt și unii care nu se ocupă suficient”, a declarat astăzi prefectul județului Vaslui, Eduard Popica.

Potrivit acestuia, pe drumurile din județ se circulă în condiții de iarnă, nefiind înregistrate drumuri naționale sau județene blocate. În cursul nopții trecute au fost probleme pe DJ 244 A, pe raza comunei Roșiești, dar în zonă s-a intervenit cu utilaje de deszăpezire.

Județul Vaslui se află sub atenționare de cod galben de ninsori însemnate cantitativ, cu viscol și intensificări ale vântului, valabilă până mâine, ora 20,00 și sub avertizare de cod portocaliu de ger, valabilă până pe data de 1 martie. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Colectarea deșeurilor, un nou stres pentru autoritățile din Vaslui

Colectarea deșeurilor menajere din Vaslui ...

Apicultorii vasluieni au încasat un milion de lei, pentru pierderile provocate de vremea rea

Apicultorii care au înregistrat pierderi ...

Bilanțul donărilor de sânge la CJTS Bârlad

Anul 2019 nu a fost ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: