Home / Sanatate / Trei tentative de suicid în trei zile. O femeie de 68 de ani, în stare foarte gravă la ATI, după ce a băut soluție de uz veterinar

Trei tentative de suicid în trei zile. O femeie de 68 de ani, în stare foarte gravă la ATI, după ce a băut soluție de uz veterinar

Trei persoane au ajuns la Compartimentul de Primire a Urgențelor din cadrul spitalului bârlădean în weekendul trecut după ce au încercat să se sinucidă.

Pe 23 februarie, la ora 22.30, ambulanța a dus la Spitalul de urgență “Elena Beldiman” Bârlad o femeie de 68 de ani, din Blăgești, într-o stare destul de gravă, după o tentativă de suicid. Aceasta a ingerat voluntar diazinol, o emulsie de uz extern veterinar și a fost internată la Secția de Terapie Intensivă. La câteva ore după internare, femeia a intrat în stop cardio-respirator și respiră acum cu ajutorul aparatelor. Pacienta se află într-o stare foarte gravă, medicii fiind rezervați în privința prognosticului.

În aceeași zi, o oră mai târziu, ambulanța a adus de la Mireni, comuna Coroiești, un tânăr de 19 ani, care a încercat să se sinucidă înghițind voluntar mai multe pastile. După două zile, pe 25 februarie, la ora 21.00, același tânăr a fost adus din nou, tot ca urmare a unei tentative de suicid. Pacientul prezenta agitație psihomotorie, i s-a acordat primul ajutor, dar a refuzat să rămână în spital, plecând acasă cu o rețetă prescrisă de medici. Tânărul se află în evidența secției Psihiatrie.

Tot pe 25 februarie, la ora 10.13 minute, medicii de la CPU Bârlad au mai înregistrat o tentativă de suicid. De această dată o femeie de 44 de ani, din Bârlad, a vrut să-și curme viața tăindu-și venele. A ajuns la urgențe cu o plagă autolitică la antebrațul stâng, plagă care i-a afectat mușchii și tendoanele. Pacienta a fost operată în secția de Chirurgie Plastică, medicul recomandându-i spitalizarea de zi. Ca și tânărul, femeia de 44 de ani, era cunoscută cu antecedente psihiatrice. (Mihaela NICULESCU)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Cât de eficiente sunt măsurile de restricționare a accesului vizitatorilor în spitalul din Bârlad?

Spitalul de Urgență „Elena Beldiman” din Bârlad încearcă să ...

Epidemia de gripă a scumpit masca de protecție de peste trei ori

Ca la noi, la nimeni! În plină epidemie de ...

Unitate de panificație din Vaslui închisă pentru că punea în pericol sănătatea consumatorilor!

de Mihaela NICULESCU Revoltător! Inspectorii sanitari veterinari au descoperit ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: