Home / Sport / Auto Driver Iași, campioană la Winter Cup Vaslui pentru al doilea an consecutiv

Auto Driver Iași, campioană la Winter Cup Vaslui pentru al doilea an consecutiv

Zilele trecute formația ieșeană Auto Driver s-a încununat campioană la Winter Cup Vaslui, pentru al doilea an consecutiv, după ce a dispus în finală de Victoria Vaslui, scor 5 – 0. Podiumul turneului Open a fost completat de Inter Traian Vaslui, care a dispus categoric de Alpiniștii, scor 6 – 0.

Fotbalul a fost la el acasă la Vaslui în perioada 8 – 25 februarie, când pe parcursul a trei weekend-uri au avut loc peste 150 de meciuri de fotbal în sală. Nu mai puțin de 47 echipe din zona Moldovei au participat la această competiție de prestigiu, care a ținut vasluienii cu sufletul la gură. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a fost și el prezent în tribunele Sălii Polivalente din Vaslui, cu ocazia celei de-a 7-a ediții a Winter Cup. Acesta a venit la Vaslui împreună cu consilierul său personal, Gabriel Bădescu, și directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiță.

Printre laureații ediției a 7-a a Winter Cup Vaslui îi enumerăm pe Marian Anton și Onofrei Alin de la Auto Driver Iași: cel mai bun jucător, respectiv antrenorul turneului. Dar și pe Bogdan Cernat, de la Victoria Vaslui, care a fost desemnat cel mai bun portar al întrecerii sportive. Sebastian Bădit, de la Inter Traian s-a remarcat și el după ce a marcat din poartă în poartă. Alpiniștii Vaslui, a dat cel mai fair-play oficial, pe Andrei Moroșanu. Dar și cel mai bun marcator al turneului, Ovidiu Pricop.

Duminică, în pauza meciului celor de la Sporting Juniorul, Nae Butuc, președinte la Textila Buhuși,  a fost premiat de către președintele AJF Vaslui, Bogdan Gheorghiță, pentru contribuția pe care și-a adus-o de-a lungul timpului în dezvoltarea mișcării fotbalistice. Un premiu asemănător i-a fost acordat și lui Bogdan “Zinedin Zidan” Gaucan, antrenorul aceleiași formații, care nu a putut fi prezent la Vaslui.

Echipa liceului “Ion Mincu” a câștigat Openul la fete. La sfârșitul săptămânii vom afla și câștigătoarele celorlalte categorii. Au rămas de disputat șapte partide: semifinalele și finalele la Under 19, finală mică și finală mică la Futsal și finală de la Old Boys. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol total în Nicaragua » „Dubla” în cota 2.33 „verde” » Pontul de astăzi în cota 1.67 este „livrat!”Manoila Mihaion 29,martie 2020 , 9:08 am at 9:08

Spectacol total făcut de redacția noastră cu duelurile care ...

Când ar putea avea loc Olimpiada de la Tokyo! Propunerea gazdelorBogdan Savinon 29,martie 2020 , 9:11 am at 9:11

Surse din cadrul comitetului organizatoric al JO de la ...

Keylor Navas a fugit din Franța de frica noului coronavirus! Portarul lui PSG a plătit o sumă uriașă ca să plece în Costa Ricacornel.popescuon 29,martie 2020 , 9:19 am at 9:19

Keylor Navas, fotbalistul celor de la PSG, a copiat ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: