Google+
Home » Administratie » Primarul Hușului, Ioan Ciupilan, proces cu miză de 100.000 de euro! Dat în judecată de consiliera PNL căreia i-a spus ”nesimțită” și ”animala dracului”

Primarul Hușului, Ioan Ciupilan, proces cu miză de 100.000 de euro! Dat în judecată de consiliera PNL căreia i-a spus ”nesimțită” și ”animala dracului”

Primarul Hușului, Ioan Ciupilan a fost acționat în instanță de o consilieră locală PNL care-l acuză pe edil de ”denigrare publică” și ”grave prejudicii morale”, după ce ar fi folosit la adresa sa, în cadrul unei ședințe de Consiliu Local, apelative precum ”nesimțită” și ”animala dracului”. Consiliera Cătălina Popa solicită daune morale de 100.000 de euro, bani pe care a spus că-i va dona unor fundații cu scop umanitar.

Așa cum a fost ”amenințat”, primarul PSD de Huși s-a ales cu un proces intentat de consiliera locală liberală Cătălina Popa. Femeia l-a dat în judecată pe Ioan Ciupilan în urma unor schimburi dure de replici pe care cei doi le-au avut în cadrul unei ședințe de Consiliu Local din toamna anului trecut.

Scandalul a fost de pomină. Edilul de Huși ar fi jignit-o pe Cătălina Popa spunându-i că ar fi fost dată afară de la o agenție bancară pe motiv că ar fi fost prinsă furând. Consiliera liberală a replicat și a zis, cel mai probabil la adresa primarului, ”cât este de prost”. De la această ultimă ripostă, conflictul verbal dintre cei doi a degenerat și, după mai multe schimburi de cuvinte jignitoare, precum ”Băi, nesimțito!” și ”Aplauze pentru cât ești de bătrână și de proastă”, în final primarul i-a spus Cătălinei Popa ”O mai mare nesimțire decât dați dumneavoastră dovadă nu am văzut la nimeni”. În urma acestei ultime jigniri, consiliera PNL a părăsit sala de ședințe, nu înainte de a-i transmite primarului că o să răspundă în fața instanței pentru jignirile aduse.

În cererea de chemare în judecată, Cătălina Popa a solicitat, pe motiv că ”ar fi fost terfelită și călcată în picioare” într-o ședință publică, daune morale în valoare de 100.000 de euro. Dacă va câștiga această sumă, consiliera PNL a spus că o va dona la mai multe fundații cu scop umanitar.

Contactat de redactorii Est News, primarul Ciupilan nu a dorit să facă nicio declarație în legătură cu această situație. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: