Google+
Home » Justitie » Reținuți pentru furt, tâlhărie și nerespectarea hotărârilor judecătorești

Reținuți pentru furt, tâlhărie și nerespectarea hotărârilor judecătorești

Polițiștii vasluieni au reținut trei persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de tâlhărie, tentativă de furt și nerespectarea hotărârilor judecătorești. 

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Bârlad au reținut un tânăr de 19 ani, din comuna Fălciu, bănuit de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Tânărul a fost depistat în flagrant de polițiștii bârlădeni, imediat după comiterea faptei. Din cercetările efectuate s-a constatat că, în după-amiaza de luni acesta i-a sustras, prin smulgere, unui bărbat de 23 de ani, telefonul mobil. Partea vătămată se afla în scara unui bloc de pe strada Profesor Dr. Gheorghe Vrabie. Tânărul a fost prezentat ieri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bârlad cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

De asemenea, polițiștii Biroului de Investigații Criminale Vaslui au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a unui bărbat de 29 de ani, din comuna Solești. Acesta este bănuit de comiterea tentativei la infracțiunea de furt, faptă săvârșită în după-amiaza de luni. Bărbatul a fost depistat în flagrant în timp ce încerca să sustragă o sticlă cu băutură alcoolică dintr-un magazin alimentar de pe raza municipiului Vaslui. În cursul anului 2017, bărbatul a fost condamnat cu suspendare pentru săvârșirea de infracțiuni de furt și furt calificat. Ieri, acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vaslui au fost sesizați duminică de un tânăr de 16 ani, din comuna Delești, cu privire la faptul că a fost lovit de tatăl său în vârstă de 40 de ani, din aceeași localitate. Au stabilit faptul că, bărbatul a pătruns în locuință și a lovit tânărul, deși, din luna noiembrie 2017, avea ordin de protecție emis de către Judecătoria Vaslui, în care se specifică să nu se apropie la o distanță mai mică de 100 m de soție și de copii. Acesta a mai încălcat ordinul de protecție pe parcursul lunilor decembrie 2017 și ianuarie 2018. Bărbatul a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive. (G.P)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: