Google+
Home » Invatamant » Șase școli și grădinițe din județ, închise din cauza viscolului

Șase școli și grădinițe din județ, închise din cauza viscolului

Șase școli și grădinițe din două comune din județ au fost închise, miercuri, din cauza viscolului care a făcut impracticabile drumurile de acces către unitățile de învățământ. De altfel, drumul județean Crâng – Ciocani a fost închis circulației tot pe fondul ninsorii și a vântului care a troienit pe alocuri șoseaua.

Minivacanța ”de vreme rea” a fost prelungită cu încă o zi de către autorități în șase unități de învățământ din județ. Este vorba de două școli și trei grădinițe din comuna Ciocani și școala primară din localitatea Ghergheleu, comuna Codăești. De asemenea, în Șuletea, programul unităților de învățământ din comună a început cu două ore mai târziu pentru ca toate drumurile de acces spre școli și grădinițe să fie deszăpezite.

Având în vedere prognoza și situația din județ, în mod normal nu ar mai trebui ca mâine (n.r.-joi) să fie vreo unitate de învățământ închisă. Însă, nu știm ce surprize ne poate oferi vremea așa că, în funcție de ce va fi dimineață în teritoriu, se vor lua decizii de către fiecare director de școală coordonatoare în parte”, ne-a declarat inspectorul pentru management din cadrul Inspectoratului Școlar Județean Vaslui, Constantin Turcu.

Tot din cauza viscolului și a troienelor formate pe carosabil, drumul județean Crâng – Ciocani a fost declarat închis în cursul zilei de miercuri. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: