Google+
Home » Social » UPDATE Șoferul uneia dintre mașinile implicate în accidentul de la benzinăria din Vaslui a fost declarat decedat

UPDATE Șoferul uneia dintre mașinile implicate în accidentul de la benzinăria din Vaslui a fost declarat decedat

UPDATE Pentru persoana încarcerată, unul dintre șoferii implicați în accident, nu s-a mai putut face nimic. Încercările de resuscitare au eșuat, personalul medical declarând decesul bărbatului.

Stire inițială

Trei persoane au fost rănite în această dimineață după ce două mașini s-au tamponat într-o benzinărie de la intrarea în municipiul Vaslui dinspre Bârlad. Una dintre victime este în stare critică, fiind resuscitată de către echipajele medicale aflate la fața locului.

Accident grav într-o benzinărie din Vaslui, în urma coliziunii a două mașini, una dintre acestea răsturnându-se după impact la doar câțiva metri de una dintre pompele de alimentare cu carburanți. Trei persoane aflate în cele două autoturisme au fost rănite, una dintre acestea fiind în stare critică. De altfel,echipajele medicale ajunse la fața locului fac manevre de resuscitare pentru bărbatul care a fost scos din una din mașini cu ajutorului echipei de descarcerare a Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui. Polițiștii au început cercetările pentru a stabili în ce condiții s-a petrecut accidentul. (Ionuț PREDA)

About Simona Vasile

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: