Google+
Home » Politic » Compartiment de Petiții și Audiențe în fiecare din cele cinci birouri de parlamentar deschise de deputatul Corneliu Bichineț în județul Vaslui

Compartiment de Petiții și Audiențe în fiecare din cele cinci birouri de parlamentar deschise de deputatul Corneliu Bichineț în județul Vaslui

Cinci birouri parlamentare, câte unul în fiecare localitate urbană din județul Vaslui – acestea sunt locurile unde deputatul PMP Corneliu Bichineț îi așteaptă  pe cetățenii județului, dar și pe oamenii de afaceri din zonă să vină cu propuneri și idei noi care să contribuie la rezolvarea problemelor ce țin în loc dezvoltarea și evoluția Vasluiului: 

1. Bârlad, Str. Republicii nr. 217, sc. B, cam. 10, jud. Vaslui

2. Vaslui, Str. Republicii , bloc 363, sc. B, jud. Vaslui

3. Negrești, Str. Mihail Sadoveanu nr. 4, jud. Vaslui

4. Huși, Str. Piața Victoriei nr. 11, bloc 2, sc. B, jud. Vaslui

5. Murgeni, Str. I.C. Brătianu nr. 55, jud. Vaslui

Una din necesitățile care se conturează foarte clar la nivelul politicii românești este aceea de întărire a relației membrilor Parlamentului României cu cetățenii. Plecând de la această ideei, domnul deputat Corneliu Bichineț a ținut să asigure condițiile creării unei punți de legătură cu oamenii, indiferent de preferințele lor politice. În fiecare din cele cinci cabinete, orice locuitor al județului nostru este așteptat să-și spună of-ul, să depună petiții, solicitări, să se înscrie în audiență. Niciuna dintre petițiile înregistrate aici nu va rămâne fără răspuns. Precizăm că persoanele care solicită soluționarea unor probleme ce nu sunt de competența Biroului Parlamentar deputat Corneliu Bichineț vor fi îndrumate către autoritățile și instituțiile respective”, a declarat Laurențiu Crețu – vicepreședinte pe probleme de resurse umane din cadrul Organizației județene a PMP Vaslui.

În urma audiențelor oferite până acum de deputatul PMP Corneliu Bichineț se desprinde concluzia că prima problemă, și cea mai importantă, cu care se confruntă oamenii din județul Vaslui este cea a locurilor de muncă.

Foarte aproape se situează problemele legate de sănătate. Cei din Negrești nu au spital, cei din Murgeni nu au salvare, spitalul județean Vaslui se confruntă cu o criză majoră legată de lipsa personalului calificat, iar spitalul de la Bârlad are o problemă reală legată de spațiile improprii în care funcționează. Aceste probleme esențiale au fost aduse la cunoștința forurilor competente de la București. Domnul deputat Bichineț încearcă să răspundă tuturor doleanțelor, să găsească soluții și să le răspundă, preluând memoriile, făcând interpelări și adresând întrebări miniștrilor”, a mai precizat Laurențiu Crețu.

Mai trebuie subliniat că persoanele care doresc să se adreseze deputatului PMP pot să înregistreze la compartimentul Petiții petiții ce vor fi soluționate de către structurile componente ale Biroului sau se pot înscrie în audiență.

La Biroul Parlamentar din Bârlad, programul este de luni până vineri, între orele 10.00 – 18.00, iar sâmbătă și duminică, audiențele se vor desfășura conform programărilor. Pentru programarea audiențelor, bârlădenii pot trimite o scurtă prezentare a problemei ce urmează a fi discutată, precum și datele de contact la adresa de e-mail: lorenzo27cretzu@yahoo.com. În plus, cei interesați se pot adresa și telefonic la nr. 0771621701 sau 0770159591. În acest context, confirmarea programării audienței va fi făcută telefonic la numărul de telefon indicat”, a mai spus Laurențiu Crețu

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: