Google+
Home » Justitie » Tânăr de 18 ani din Pușcași, cercetat pentru furt. E recidivist și prima sa “ispravă” a fost la 16 ani

Tânăr de 18 ani din Pușcași, cercetat pentru furt. E recidivist și prima sa “ispravă” a fost la 16 ani

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Rurală Vaslui au reținut ieri un tânăr din de 18 ani din comuna Pușcași bănuit de comiterea a trei infracțiuni de furt, din locuințe și din auto.

Polițiștii au stabilit faptul că, în perioada ianuarie – februarie a anului în curs tânărul a pătruns în două locuințe de pe raza localității Pușcași și a sustras aparatură electrică și audio-video, în valoare de aproximativ 1.000 de lei. Ulterior comiterii faptelor, acesta a valorificat bunurile la case de amanet.

Prejudiciul a fost recuperat de polițiști și restituit părților vătămate.

Bărbatul este cercetat de polițiști și pentru o infracțiune de furt din auto, faptă comisă în anul 2016. Acesta este bănuit că a sustras suma de 1350 de lei dintr-un autoturism parcat pe un drum de pe raza localității Pușcași.

Tânărul a fost reținut pentru o perioada de 24 de ore, iar ieri a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive. (G.P)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: