Home / Social / (VIDEO) Motivul accidentului de la benzinăria din Vaslui, în care un tânăr ce se pregătea de nuntă a murit

(VIDEO) Motivul accidentului de la benzinăria din Vaslui, în care un tânăr ce se pregătea de nuntă a murit

Tragedie, ieri, dimineață, la ieșirea din municipiul Vaslui, spre Bârlad, în benzinăria OMV, după ce șoferul unei autoutilitare a scăpat controlul volanului și a murit. Autoutillitara a rupt semne de circulatie, a patruns pe contrasens și s-a înfipt în doua masini parcate în benzinărie. Cumplitul accident de la benzinăria OMV din municipiul Vaslui, petrecut în cursul dimineții de ieri, nu ar fi putut fi evitat. Mai mult de atât, dacă mașina ar fi avut altă traiectorie, pericolul unei explozii de proporții ar fi fost iminent.

 

 

In zori, Andrei Iulian Tătaru, în vârstă de 31 de ani, se indrepta catre Crasna la volanul unei autoutilitare de seriviciu. In ultimul sens giratoriu, la iesire din Vaslui, a pierdut controlul asupra directiei de mers, a rupt un semn de circulaltie de pe trotuar si a intrat pe sensul opus. Duba de cateva tone a lovit o masina parcata in benzinarie si o alta care intra sa alimenteze si in care se aflau soferul si un pasager, dar care nu au fost raniti.

Tânărul șofer a fost încarcerat în mașina contorsionată și doar pompierii au reusit sa il scoata pe tanar dintre fiare.

Medicii de la SMURD l-au preluat imediat pe ranit si, timp de aproape o ora, au incercat sa il aduca la viata. Totul a fost in zadar, asa ca a fost declarat decesul. Familia a venit intr-un suflet la locul accidentului si cu totii s-au rugat pentru o minune.

La locul solicitarii, am gasit un tanar 31 ani, care era in fibrilatie ventriculara. Nu am reusit sa il resuscitam, din pacate. Din cum am vazut leziunile, dupa parerea mea, a suferit o tulburare de ritm cardic, ceea ce a dus la pierderea cunostintei si la producerea accidentului”, ne-a declarat doctorul Gabi Olaru, din cadrul SMURD Vaslui.

Nu e exclus ca si temperatua scazut de afara sa ii fi provocat infarctul, la Vaslui, ieri dimineață, înregistrându-se -12 grade Celsius.

Deși tragedia este imensă, cumplitul accident ar fi putut avea urmări și mai grave.

A existat un pericol urias de explozie. Daca autoutilitara nu se oprea in cele doua masini parcate si ar fi intrat în pompele de benzină, era nenorocire. Se fac cercetari si urmeaza sa se stabileasca in ce conditii s-a petrecut accidentul », a spus Eduard Popica, prefectul judetului.

Din spusele membrilor familiei, bărbatul nu se știa bolnav si nu avea probleme cu inima. Tanarul urma sa se casatoreasca in luna mai. (Ionuț PREDA, Daniel MICU)

 

 

About Simona Vasile

x

Check Also

Tone de apă și suc, donate Spitalului Județean Vaslui de Crucea Roșie

Tone de apă și suc produs de una dintre ...

Bătrânii și persoanele izolate la domiciliu, ajutate cu alimente de către Episcopia Hușilor

Bătrânii care nu se pot deplasa și persoanele izolate ...

Două fete dispărute dintr-un centru din Bârlad al Protecției Copilului, găsite hoinărind prin Tecuci

Două fete de 13 și 16 ani, aflate în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: