Home / Social / Mărtișoare pe două roți

Mărtișoare pe două roți

Cu ocazia zilei de 1 Martie, un grup de peste 50 de motociclisti din Bârlad, au împărțit participanților la trafic mărțișoare. În afară de gestul simbolic prin care au marcat venirea primăverii, motociliștii au ținut să sprijine activitatea Fundației “Star Of Hope”, de la care au cumpărat mărțișoarele, toate fiind lucrate manual de copiii cu autism si cu Sindromul Down.

Alaturi de mărtisoare, au impartit si stikere cu mesajul “ Atentie la motociclisti”, pentru a le atrage atentia soferilor ca în trafic există și motocicliști.

Este prima actiune de acest gen a pasionatilor de motociclete din Barlad. Ei își doresc să desfășoare cât mai multe astfel de evenimente care să aibă la bază acte de caritate.

“ Am decis sa luam legatura cu fundatia <Star Of Hope> care avea expuse la vanzare martisoare lucrate manual de copiii bolnavi. Motociclistii barladeni au mers si au cumparat toate martisoarele expuse pentru a ii ajuta pe copii. Acțiunea s-a desfășurat preponderent în intersecția din fața Primăriei Bârlad”, a declarat pentru Est News, initiatorul acestei actiuni, Florin Motrea. (Crina BUTA)

About Simona Vasile

x

Check Also

Două bătrâne au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau a fost lovită de un alt autoturism

Două bătrâne, de 63 și ...

CJ-ul se retrage din Asociația de Dezvoltare Zona Metropolitană Vaslui

Consiliul Județean (CJ) Vaslui se ...

Sprijin financiar de 1.000 lei pentru șomerii înregistrați în evidențele AJOFM Vaslui

Șomerii înregistrați în evidențele Agenției Județene ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: