Home / Social / Aceștia sunt cei doi indivizi care au dat foc sediului poliției. Au recunoscut că au făcut-o ”din răzbunare”, ambii fiind infractori cunoscuți

Aceștia sunt cei doi indivizi care au dat foc sediului poliției. Au recunoscut că au făcut-o ”din răzbunare”, ambii fiind infractori cunoscuți

de Ionuț PREDA

Cei doi tineri care au incendiat sediului Poliției Ferești sunt ”clienți” vechi ai Poliției, în ciuda vârstei pe care o au, fiind cercetați în mai multe dosare de furturi, inclusiv în străinătate, pentru tâlhărie și chiar ultraj, după ce unul din ei a sărit, anul trecut, la bătaie la un polițist. Ei au dat foc la imobil pentru a se răzbuna pe polițiști, ei încercând în aceeași noapte să incendieze și mașina de poliție.

În urma primelor audieri, unul din cei doi suspecți ridicați de polițiști în cazul incendierii sediului Postului de Poliție Ferești a recunoscut că dat foc la acoperișul clădirii. Tânărul de 23 de ani a povestit anchetatorilor că, în cursul serii de sâmbătă, a băut împreună cu prietenul lui de 25 de ani mai întâi într-un bar din municipiul Vaslui și apoi la el acasă. După miezul nopții, au luat o sticlă de doi litri cu benzină pe care o avea în locuință și au mers la sediul postului de poliție, unde au stropit atât acoperișul clădirii cât și mașina de poliție parcată în față. Ulterior, au incendiat, însă numai imobilul întrucât mașina oamenilor legii nu a luat foc, în ciuda încercărilor lor disperate.

Cei doi tineri au fost depistați în urma acțiunilor întreprinse de către zeci de polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului de Investigații Criminale și Secției de Poliție Rurală 2 Vaslui. Întrucât ancheta în acest caz a fost extinsă și pentru ultraj, cercetările vor fi preluate de către procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Tânărul de 23 de ani a mărturisit polițiștilor că a dat incendiat sediul poliției pentru a se răzbuna pe agenții din Ferești. Aceștia l-au surprins, în cursul săptămânii trecute, cu o căruță cu lemne, pe raza localității Ferești, pentru care nu a putut prezenta documente. În consecință, l-au chemat pe tânăr la sediul poliției pentru audieri, care urmau a avea loc săptămâna viitoare.

De altfel, cei doi tineri de 23 și 25 de ani sunt cunoscuți ca infractori notorii. Ei sunt cercetați în mai multe dosare pentru furturi, comise inclusiv în Belgia și Spania, pentru tâlhărie și chiar ultraj, după ce tânărul de 23 de ani a sărit, anul trecut, la bătaie la un polițist.

About Simona Vasile

x

Check Also

Inconștient să fii, noroc să ai. Un bătrân a scăpat cu răni minore după ce a intrat cu Matiz-ul într-un tren

Un bătrân de 76 de ...

Zeci de legumicultori vasluieni și-au vândut roșiile în piețele din județ

Legumicultorii vasluieni au început să ...

Ofertă bogată de brazi, la Bârlad

Bârlădeni, au apărut brazii în ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: