Home / Justitie / Incendiatorii care au dat foc la Poliția Ferești, trimiși după gratii pentru 30 de zile

Incendiatorii care au dat foc la Poliția Ferești, trimiși după gratii pentru 30 de zile

Cei doi tineri care au dat foc la sediul Poliției Ferești în urmă cu două nopți au primit mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, sub acuzațiile de distrugere prin incendiere și ultraj. Indivizii și-au recunosut, pe rând, faptele, ceea ce i-a ajutat pe anchetatori să-i trimită mai repede după gratii.

Așa cum era de așteptat, având în vedere fapta gravă comisă și antecedentele lor, Bogdan Nelu Anton și Iulian Doru Filip au ajuns după gratii. Judecătoria Vaslui a emis mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile pe numele lor pentru că au dat foc la sediul poliției din localitate. Anchetatorii au prezentat probe concludente în instanță și, pe fondul recunoașterii faptelor de către tineri, magistrații au acceptat propunerea procurorilor Parchetului pe de lângă Judecătoria Vaslui.

Bogdan Nelu Anton și Iulian Doru Filip au recunoscut gestul extrem la care au recurs și au spus că au făcut-o în semn de răzbunare față de polițiștii care-i cercetaseră sau îi cercetau în mai multe dosare penale pentru furturi, tâlhărie și ultraj. Cel mai probabil, unul din tineri nu a mai suportat ideea să meargă din nou, în cursul acestei săptămâni, la poliția comunală pentru a da explicații cu privire la proveniența unei căruțe cu lemne cu care fusese prins pe raza localității. În consecință, s-a apucat de băut împreună cu prietenul său și, după ce au trecut prin mai multe baruri pentru a-și face curaj, au luat o sticlă cu doi litri de benzină cu care au stropit mașina de poliție și acoperișul din astereală din lemn a Poliției Ferești. Ulterior, tinerii au dat foc doar la sediul poliției întrucât autospeciala pe care o stropiseră cu carburant nu a luat foc.

Mânia unuia din tineri față de polițiști era cunoscută încă de anul trecut, atunci când a sărit la bătaie la un agent, pe numele său fiind întocmit dosar penal pentru ultraj. Totodată, cei doi fereșteni mai au la activ mai multe furturi comise în Spania și Belgia. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

O nouă victorie în instanță! O fostă angajată a spitalului din Bârlad a câștigat procesul cu instituția

Curtea de Apel Iași a ...

Un bărbat de 41 de ani din Bârlad a sărit gardul unei gospodării și a amenințat cu cuțitul o femeie

Polițiștii bârlădeni au probat activitatea ...

Un tânăr din Bârlad a scăpat cu viață ca prin minune după ce și-a făcut mașina praf în urma coliziunii cu un TIR

Un tânăr de 34 de ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: