Google+
Home » Justitie » O ambulanță din Vaslui aflată în misiune a provocat un accident în drum spre un spital din Iași

O ambulanță din Vaslui aflată în misiune a provocat un accident în drum spre un spital din Iași

O ambulanță din județul nostru a provocat un accident în drum spre un spital din Iași, după ce a derapat, cel mai probabil din cauza carosabilului alunecos, și a lovit o mașină care circula regulamentar pe contrasens. În urma impactului, o voluntară aflată în autosanitară a fost rănită la cap, iar mașina celor de la SAJ Vaslui a fost grav avariată.

Accident în zona împădurită din Bucium, în care a fost implicată o autospecială a Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Vaslui. Șoferul autosanitarei a pierdut controlul asupra direcției într-o curbă, cel mai probabil din cauza carosabilului acoperit cu polei, și a intrat în plin într-un Opel care circula regulamentar pe sensul opus. În urma impactului, o tânără voluntară aflată în ambulanță a suferit o plagă la nivelul capului, fiind transportată cu o altă autosanitară la un spital din Iași.

Nicio altă persoană aflată în cele două autovehicule implicate în accident nu au suferit leziuni. Pacientul, care era asigurat cu centură de targă așa cum prevede protocolul, a fost preluat de o altă ambulanță din Iași și transportat la destinație, respectiv la Institutul Oncologic”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, medicul Daniel Ungureanu.

Ambulanța implicată în accident a fost grav avariată, fiind preluată pe platformă și transportată până la Vaslui. Mașina are 300.000 de kilometri la bord și face parte din ultimul lot de autosanitare primite de SAJ în urmă cu trei ani. (Ionuț PREDA)

Comments

comments

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: