Google+
Home » Sanatate » Surprize la înscrierile pentru posturile de directori la Spitalul “Beldiman

Surprize la înscrierile pentru posturile de directori la Spitalul “Beldiman

de Mihaela NICULESCU

Surpriză! Postul de director medical de la Spitalul “Elena Beldiman” din Bârlad rămâne vacant până la organizarea unui nou concurs.

Termenul limită de înscriere la concurs a fost 2 martie, dar nu s-a înscris niciun candidat, nici măcar Vladislav Afteni, cel care este medic coordonator și are delegate atribuțiile de director medical. Surse din spital spun că Afteni nu întrunea condițiile de înscriere la concurs, neavând cinci ani vechime în specialitatea sa medicală. Acesta va rămâne în continuare coordonator și la următorul concurs poate se va înscrie.

Pentru postul de director financiar-contabil s-a înscris o singură persoană, din exteriorul spitalului, actualul director financiar-contabil, Cristina Diaconu, nefiind interesată să ocupe în continuare acest post.

Pentru postul de director de îngrijiri s-a înscris un singur candidat, Cristina Sârbu, cea care se află momentan în această funcție.

Concursul pentru directorul financiar-contabil va începe cu proba scrisă, pe 14 martie, la ora 09.00, va continua cu susținerea proiectului de specialitate, pe 19 martie, ora 12.00 și se va încheia cu interviul de selecție, programat pe 22 martie, la ora 12.00. Proba scrisă la concursul pentru postul de director de îngrijiri va avea loc pe 16 martie, ora 09.00, proiectul de specialitate va fi susținut pe 21 martie, ora 12.00, iar interviul de selecție pe 26 martie, ora 12.00.

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: