Google+
Home » Sanatate » Cine este singurul candidat la postul de director financiar- contabil al Spitalului „Elena Beldiman”?

Cine este singurul candidat la postul de director financiar- contabil al Spitalului „Elena Beldiman”?

de Mihaela NICULESCU

Daniel Adrian Iordan este singurul candidat înscris la concursul pentru ocuparea postului de director financiar-contabil vacant la Spitalul „Elena Beldiman”.

Iordan este din Murgeni și a lucrat foarte mulți ani ca director economic la spitalul de psihiatrie din localitate. Se pare că dorește să renunțe la această funcție pe care o ocupă în spitalul din Murgeni din motive personale.

Unicul candidat la postul de director financiar contabil al spitalului bârlădean a absolvit profilul economic la Liceul „Dimitrie Cantemir” din Huși și apoi Facultatea de Management Financiar-Contabil.

Așadar, echipa managerială de la „Beldiman” începe să se contureze. Daniela Borș, managerul instituției, va lucra în următorii ani cu Cristina Sârbu, director de îngrijiri, Daniel Adrian Iordan, director financiar contabil și cu doctorul Vladislav Afteni, momentan doar coordonator pe probleme medicale. Asta până când se va înscrie la concursul pentru postul de director medical, de îndată ce va împlini cinci ani de când lucrează în specialitatea sa, respectiv ortopedie – traumatologie.

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: