Home / Sport / Ei sunt cei mai buni de la Winter Cup Vaslui 2018

Ei sunt cei mai buni de la Winter Cup Vaslui 2018

A luat sfârșit ediția a VII-a a Winter Cup Vaslui, spectacol fotbalistic care i-a ținut cu sufletul la gură pe vasluieni până târziu în noapte, pe parcursul mai multor zile. Competiția a programat nu mai puțin de 97 de partide și cei care au fost prezenți la meciuri au avut ce vedea. Au fost marcate nu mai puțin de 359 de goluri, aproape patru pe meci.

Ca și la celelalte ediții organizate de Asociația Județeană de Fotbal Vaslui până acum, unii jucători s-au remarcat în premieră, în timp ce alții și-au confirmat statutul de vedetă de la echipa de club.

Auto Driver Iași a cu cerit Turneul Open după ce a trecut autoritar de Victoria în finală, scor 5 – 0.

Internazionale Traian a fost cea mai bună la Under U19, urmată de Young Boys, Vaslui Juniors și Sporting Juniorul 2002. Cel mai bun jucător a fost desemnat Vlăduț Dudău, de la Internazionale Traian. Cel mai tânăr jucător al turneului a fost Denis Bujor de la Sporting Juniorul.

Patru jucători au marcat același număr de goluri, șapte, în fruntea clasamentului golgheterilor. Este vorba de Alexandru Filip de la River Plate), Octavian Sârbu de la Vaslui Juniors , Gabriel Cosovăț de la Young Boys și Andrian Manolachi Jr. de la Internazionale Traian. Cel mai bun portar a fost declarat Flavian Butnaru de la Young Boys. Cel mai frumos gol i-a aparținut lui Adrian Bozianu de la Flacăra Muntenii de Sus. Cel mai bun antrenor a fost declarat Florin Ilieș de la Vaslui Juniors.

Dorna Bârlad a cucerit titlul la Old – Boys, grație golaverajului, fiind la egalitate de puncte cu Victoria și Spartanii. Iulian Amancei de la Club Activ Vaslui a fost declarat cel mai bun antrenor. Marian Gabără de la Spartanii a fost desemnat cel mai bun portar al turneului,

Fetele de la Școala Lipovăț au fost cele mai bune la gimnaziu, câștigând duelul cu Școala Văleni. Fetele de la ”Ion Mincu” Vaslui le-au surclasat pe omoloagele lor de la “Ștefan cel Mare” Codăești.

La futsal, competiția a fost foarte disputată. În cele patru jocuri s-au marcat 45 de goluri. Internazionale Traian a câștigat și la futsal. Prestații bune au avut și Alpiniștii, Victoria și AS Solidar. Cel mai bun antrenor a fost desemnat Valerică Joc de la Alpiniștii. Cezar Ionuț de la AS Solidar a fost autorul celui mai frumos gol. Rareș Morariu, de la AS Solidar a fost cel mai bun portar. Bogdan Moroșan de la Internazionale Traian a fost cel mai bun jucător al turneului și golgheterul competiției, cu zece reușite. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în noua ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, de ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are un ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: