Home / Social / O bătrână și-a dat ultima suflare în biserica de la Oprișița chiar după Sfânta Liturghie

O bătrână și-a dat ultima suflare în biserica de la Oprișița chiar după Sfânta Liturghie

O bătrână de 73 de ani și-a găsit sfârșitul în timpul slujbei religioase ținută în biserica de la Oprișița. Deși preotul și ceilalți enoriași au intervenit, femeia nu a mai putut fi salvată, echipajul medical al ambulanței sosită la fața locului constatând decesul.

Slujbă încheiată dramatic la biserica din Oprișița, după ce o femeie s-a prăbușit din picioare în stare de inconștiență imediat după oficierea Sfintei Liturghii. Preotul a oprit imediat slujba religioasă și a dat dispoziție ca bătrâna să fie scoasă la aer, în pridvor. Ulterior, cei prezenți în biserică, inclusiv preotul, i-au acordat primul ajutor, în încercarea de a o salva.

Echipajul medical al Serviciului de Ambulanță chemat la locul incidentului a constatat decesul femeii de 73 de ani. Nu putem vorbi de o moarte suspectă în acest caz, medicul de familie fiind cel care a eliberat certificatul constatator de deces”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Poliției Județene Vaslui, Silvia Manta.

Bătrâna care a murit în timpul slujbei figura cu diverse afecțiuni în evidențele medicului de familie din Oprișița. În aceste condiții, Poliția nu a mai deschis nicio anchetă în acest caz. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Deținuții încarcerați la Vaslui au sărbătorit cu elevi și profesori de liceu Ziua Educației în Penitenciare

Câteva sute de deținuți încarcerați ...

Trafic infernal în județ, soldat și cu accidente, din cauza pelerinajului spre Mitropolia Moldovei

Valorile de trafic au crescut ...

Starea de siguranțǎ a barajelor, evaluată de Comisia Teritorială Moldova

În perioada 10-11 octombrie, Comisia ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: