Google+
Home » Administratie » Concert extraordinar de 8 Martie, cu Nico și Cezar Oatu, oferit de Primăria Vaslui

Concert extraordinar de 8 Martie, cu Nico și Cezar Oatu, oferit de Primăria Vaslui

Primăria Vaslui va organiza, astăzi, un concert extraordinar, sub egida ”Concertul primăverii” și dedicat Zilei Internaționale a Femeii, în care protagoniști vor fi celebrii artiști Nico și Cezar Oatu, cel care a reprezentat recent România la una din edițiile Eurovision. Spectacolul se va desfășura, începând cu ora 17, la Sala Polivalentă Vaslui, intrarea fiind liberă pentru toți amatorii de un concert în care nu vor lipsi surprizele.

Doamnele și domnișoarele din municipiul Vaslui sunt omagiate, astăzi, de către oficialitățile locale. Primăria le-a pregătit tuturor femeilor un frumos cadou muzical, oferit de către celebrii artiști Nico și Cezar Oatu, alături de orchestra filarmonicii din Ploiești. Concertul se va desfășura cu ușile deschise la Sala Polivalentă Vaslui, iar toate femeile vor primi personal de la primarul Vasile Pavăl și cei doi viceprimari Daniel Neacșu și Dragoș Cazacu câte o floare, ca simbol al prețuirii acestora.

Cele mai frumoase capodopere vocale și instrumentale clasice, pop și pop-opera, coloane sonore din filme celebre și duete de excepție. Acestea sunt ingredientele unei premiere de o deosebită ținută artistică pe care ne-o vor oferi membrii Filarmonicii «Paul Constantinescu» din Ploiești, la inițiativa Primăriei municipiului Vaslui. Concertul va fi susținut pe o scenă special amenajată, în cadrul Sălii Polivalente Vaslui, avându-i ca protagoniști pe Cezar Ouatu, Nico, Romeo Zaharia și Doina Moroșanu”, susțin organizatorii.

Cei patruzeci de instrumentiști ai Orchestrei Filarmonicii “Paul Constantinescu“ din Ploiești vor asigura, timp de două ore, un regal muzical, sub bagheta dirijorului Zefir Brezeanu. De asemenea, nu vor lipsi surprizele unui eveniment-unicat, cum ar fi colaborări muzicale ale tinerilor vasluieni cu rezultate notabile la nivel național cu artiștii Orchestrei Filarmonicii din Ploiești. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: