Google+
Home » Justitie » Crimă la Muntenii de Jos. Victima a murit sufocată cu propriul sânge

Crimă la Muntenii de Jos. Victima a murit sufocată cu propriul sânge

Un tânăr de 27 de ani din Muntenii de Jos a ajuns în spatele gratiilor după ce și-a ucis un consătean, fără a putea explica procurorilor de la ce anume a pornit conflictul. Medicii legiști au constat, după efectuarea necropsiei, că bărbatul de 37 de ani a suferit o fractură de piramidă nazală, ceea ce i-a provocat o hemoragie puternică astfel încât a murit sufocat cu propriul sânge.

Crimă comisă cu sânge rece în curtea unei locuințe din Muntenii de Jos. Un bărbat de 37 de ani a murit sufocat cu propriul sânge, după ce a fost bătut cu cruzime de către un consătean cu zece ani mai tânăr. Totul s-a întâmplat pe un drum din sat, în urma unui conflict izbucnit între cei doi fără ca procurorii să stabilească și motivul. Cel care a provocat altercația a fost victima, care s-a luat de tânărul de 27 de ani în timp ce acesta trecea pe un drum comunal.

Cei doi bărbați s-au lovit reciproc până când, l-a un moment dat, s-au prăbușit peste gardul unei locuințe. Ulterior, autorul l-a lovit pe tânărul de 37 de ani cu piciorul în cap, iar apoi cu o scândură din gard”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Vaslui, Alice Ruja.

După ce și-a lăsat victima într-o baltă de sânge, bărbatul de 27 de ani le-a spus unor prieteni aflați la barul de unde plecase să cheme o ambulanță. Echipajul medical sosit la fața locului a constat decesul tânărului de 37 de ani. La necropsie, medicii legiști au stabilit că moartea a survenit în urma sufocării victimei cu propriul sânge, după ce a suferit o fractură nazală cu hemoragie puternică.

În cursul zilei de joi, autorul omorului a fost reținut de procurori, fără însă că acesta să poată explica ce anume a condus la conflictul cu victima. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

%d blogeri au apreciat: