Home / Sport / Handbalistele junioare I de la LPS Vaslui riscă să fie plasată într-o grupă de coșmar la turneul semifinal

Handbalistele junioare I de la LPS Vaslui riscă să fie plasată într-o grupă de coșmar la turneul semifinal

LPS Vaslui a pierdut partida disputată ieri în cadrul seriei A din Campionatul Național de handbal junioare I, în deplasare la LPS Piatra Neamț, scor 32 – 30. În urma rezultatului înregistrat vasluiencele ar putea pica pe locul patru, ultimul calificabil, ceea ce ar însemna cel mai greu format de grupă la turneul semifinal, cu adversari de calibru.

LPS Vaslui este acum pe locul trei, cu 14 puncte, unul mai puțin decât LPS Piatra Neamț, cu un meci rămas de disputat. Ultima etapă va fi însă una de foc pentru vasluience, care vor da piept cu ocupanta locului doi, LPS Roman. Rezultatul din tur lasă foarte puțin loc de speranțe, LPS Vaslui fiind învinsă atunci clar, scor 27 – 20, după ce la pauză era 15 – 11. LPS Piatra Neamț are o misiune infinit mai ușoară, dând piept cu LPS Botoșani, ocupanta locului cinci. În tur a avut câștig de cauză cu 27 – 23, deși prima repriză a fost echilibrată, scor 13 – 12.

Pe primul loc în seria A a Campionatului Național de handbal junioare I este LPS Iași, cu 26 de puncte. LPS Roman o urmează cu 20 de puncte și un meci mai puțin disputat. LPS Vaslui completează podiumul, cu 13 puncte. În careul de ași mai intră LPS Piatra Neamț, cu 13 puncte. Urmează LPS Botoșani, cu 5 puncte și două partide mai puțin disputate. O restanță mai are și LPS Suceava, care e pe ultimul loc, cu doar două puncte. (G.P)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Spectacol sportiv și caritabil, organizat de Clubul Sportiv „Sonicks Junior” Bârlad

Deschiderea competițiilor sportive organizate în ...

Performanțele gimnastelor de la CSS Bârlad, răsplătite cu burse de performanță simbolice

Nouă gimnaste cu merite deosebite, ...

Covor sintetic nou pe terenul de fotbal al Clubului Sportiv Școlar Vaslui

Clubul Sportiv Școlar Vaslui are ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: