Home / Social / Iată ce oportunitate pentru vasluienii fără slujbă: aeroportul din Frankfurt angajează masiv, oferind minimum 11 euro pe oră

Iată ce oportunitate pentru vasluienii fără slujbă: aeroportul din Frankfurt angajează masiv, oferind minimum 11 euro pe oră

de Cristian DIMA

Vasluienii care vor să lucreze în străinătate, pot alege Germania. Salariul oferit pornește de la 11,43 euro brut/oră, iar după trei ani va ajunge la 12,53 euro brut/oră. În plus se acordă sporuri și prime.

Până pe 20 mai 2018 sunt disponibile 600 de locuri de muncă pe aeroportul din Frankurt. Se caută 200 de manipulatori bagaje, 200 de manipulatori bagaje în avion și 200 de șoferi manipulatori bagaje. Cei care vor să se angajeze trebuie să aibă disponibilitatea de a lucra în schimburi, să nu aibă cazier, starea fizică și psihică să fie corespunzătoare (verificate de medicii companiei) și să cunoască bine limba germană – scris și vorbit. Pentru posturile de șoferi se cere permis de conducere categoria B.

Salariul este de 11,43 euro brut/oră, iar după trei ani va crește până la 12,53 euro brut/oră. Compania acordă sporuri și prime: 50% pentru lucrul în zilele de duminică, 25% pentru lucrul noaptea, 25% pentru orele suplimentare. Pentru concediu de odihnă primă este de 125% și se acordă și prime de Crăciun. Se asigură mesele în cantina personalului. De asemenea, compania oferă cursuri gratuite în vederea perfecționării cunoștințelor de limba germană.

Contractul de muncă este pe perioada determinată de un an, cu posibilitate de prelugire. Se lucrează 155 ore/lună. Detalii suplimentare se pot obține de la consilierul EURES din cadrul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Vaslui.

About Tehno Redactor

x

Check Also

Apicultorii vasluieni trebuie să își verifice conturile în această săptămână!

În următoarele zile, cei 498 ...

Proprietarii vasluienii și-au vândut pe bandă rulantă terenurile agricole moștenite

de Dănuț CIOBANU În ultimii ...

Însemnele nazismului, imprimate pe peretele unei bănci din centrul Vasluiului

Însemnele nazismului au fost imprimate ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: