Home / Administratie / Ilie Țîru, liderul rromilor din județ, a murit. Gheorghe Pricop, directorul Liceului ”Eminescu” Bârlad, ajunge consilier județean în locul său

Ilie Țîru, liderul rromilor din județ, a murit. Gheorghe Pricop, directorul Liceului ”Eminescu” Bârlad, ajunge consilier județean în locul său

Unul dintre cei mai longevivi consilieri județeni PSD și liderul de după Revoluție al rromilor din județ, Ilie Tîru a murit la vârsta de 68 de ani, în urma unei boli incurabile. De altfel, în ultima jumătate de an, acesta nu a mai ajuns la ședințele de CJ din cauza stării sale de sănătate tot mai degradate.

Consiliul Județean (CJ) Vaslui este în doliu. Ilie Țîru, cel care își câștigase de multă vreme un loc permanent pe lista celor de la PSD, a murit în urma unui neoplasm pulmonar. Lider al romilor din județ încă din anii ‘90, Tîru era țintuit de ceva vreme la pat din cauza bolii de care suferea de la mai mulți ani. De altfel, el nici nu a mai putut ajunge la ședințele de CJ din ultima jumătate de an. Acest lucru chiar i-a încurcat pe cei de la PSD în ultima ședință, atunci când mai aveau nevoie doar de un singur vot pentru a trece un punct de pe ordinea de zi.

Locul Tîru în CJ Vaslui va fi luat de către următorul membru de partid aflat pe lista de consilieri. Este vorba de Gheorghe Pricop, directorul Liceului  Teoretic ”Mihai Eminescu” Bârlad.

În ceea ce privește conducerea Partidei Romilor ”Pro Europa”, noul lider va fi stabilit, cel mai probabil, în urma unor alegeri. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

x

Check Also

Mihai Ponea, directorul DSVSA Vaslui, decis să reformeze instituția pe care o conduce

de Mihaela NICULESCU   Hotărât ...

Bovină salvată de pompieri, după ce a căzut într-un canal din Vaslui

O bovină căzută într-un canal ...

Funcții de conducere mai puține și mai multă mobilitate la DAPPC Bârlad

Măsuri de eficientizare a activității ...

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
%d blogeri au apreciat: