Google+
Home » Social » Șeful Jandarmeriei Vaslui, internat într-un spital din Iași, după ce a suferit un accident vascular la serviciu

Șeful Jandarmeriei Vaslui, internat într-un spital din Iași, după ce a suferit un accident vascular la serviciu

Șeful Jandarmeriei Vaslui a fost internat la un spital din Iași după ce, la sfârșitul săptămânii trecute, a suferit un accident vascular cerebral chiar la serviciu. Cei care l-au găsit pe colonelul Gheorghiță Păvăloaiea în birou în stare destul de gravă au fost subordonații săi, care au și sunat, de altfel, la numărul de urgență 112.

Inspectoratul Județean de Jandarmi Vaslui este de două zile fără șef. Cel care conduce instituția de un an după ieșirea la pensie a colonelului Paul Smântână a clacat, se pare, în timp ce era l-a serviciu. Colonelul Gheorghiță Păvăloaiea a suferit un accident vascular cerebral, fiind găsit în stare destul de gravă de către subordonații săi. Aceștia au sunat la numărul de urgență 112 și au solicitat un echipaj medical.

Bărbatul de 53 de ani a fost găsit în stare de conștiență. Diagnosticul stabilit de către echipajul de terapie intensivă mobilă (TIM) a fost de accident vascular cerebral”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Vaslui, Petru Iftene.

Transportat inițial la Spitalul Județean de Urgență Vaslui, colonelul Păvăloaiea a fost transferat ulterior la Spitalul de Neurochirurgie Iași, unde a rămas internat pentru investigații medicale suplimentare și tratament. (Ionuț PREDA)

About Tehno Redactor

error: Content is protected !!
%d blogeri au apreciat: